torsdag 14. november 2019

Retter med fiskekaker

Syns du det er vanskelig å servere fiskekaker som frister både store og små? Med mer spennende tilbehør blir fiskekakene alt annet enn kjedelig. Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft.


Flere gode retter med fiskekaker. De aller fleste liker fiskekaker , det finnes mange forskjellige middager som passer til fiskekaker.

En sunn middag du trenger verken hakke eller skjære. Kun krydre og sette i ovnen. I dag fikk jeg en idé om at middagen skulle bestå i . Her er tre litt annerledes oppskrifter på tilbehør til fiskekaker. En spennende og annerledes vri på hverdagsmiddagen!


Reklame – Innlegget inneholder sponsede produkter fra K-fisk Haugesund. For å lage disse fiskekakene , trenger du en foodprosessor med .

Fiskekake -wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap. Vi viser deg alt fra enkle og billige retter , til mere avanserte retter du . Fiskekaker - Her får du en grunnoppskrift på hjemmelagde fiskekaker. Jeg er ikke så flink med tilbehør. Har dere noe godt å anbefaler?


Skriv gjerne hvordan man lager det etv. Skal du være enda raskere bestiller du Fiskemiddagen din rett hjem med MENY Netthandel. Det har blitt en del retter med fiskekaker denne vinteren og våren. I vinter produserte jeg nemlig flere kilo med fiskekaker, som jeg har hatt . Derfor har vi denne uken satt sammen en meny hvor flere av rettene egner seg til å lage i store porsjoner. Det gjør det mulig å fryse ned . Av alle mulige retter , Pers middagsfavoritt var hjemmelagede fiskekaker med kålstuing og brun saus, og det fikk han.


Magne spanderte en dyr. Her er deilige fiskekaker laget av Lise Finckenhagen.

Familiens fiskekaker fra Lofoten, som retter seg mot barnefamilier med sine små . Søte retter og bakst. La potetene koke og stek fiskekakene i olje i en panne, ca. Ellers er det et vidt spekter av retter som ble fortært rundt omkring: selvfisket ørret, sildekaker med surkål, fiskekaker , fiskeboller, fiskerulletter, kjøttkaker, fårikål, . Du kan gjerne kjøpe det ferdig, men noen ganger er det gøy å lage maten fra grunnen. Her viser vi deg veien til retter som sushi, lutefisk, fiskekaker , gravet eller . Om du velger retter selv i uke 4 kan du velge mellom blant annet d. Serveres med potet, agurk og rømme.


Stekt løk kan brukes til utrolig mange ulike retter. Her er en oppskrift på en av de norske middagsklassikerne: kjøttkaker med brun saus og kålstuing. Her er enkel oppskrift på kålstuing som er godt tilbehør til . Kålstuing passer også til tradisjonsrike måltider som sosekjøtt, fiskekaker , spekemat,. Kålstuing er godt tilbehør til mange tradisjonelle retter , som for eksempel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg