torsdag 28. november 2019

Regler for skjenking av alkohol

Forskriften inneholder regler om utøvelsen av salgs- eller skjenkebevillingen, og regler for tildeling av prikker . SVAR: Hei Vi regner med at du her mener skjenking av alkoholholdige drikker. Svaret er at ja, det. Disse reglene er nedfelt i alkoholloven.


Salg, skjenking eller utlevering av alkoholsvak drikk og alkoholholdig drikk gruppe. Her omtales kun alkohollovens bestemmelser som vedrører skjenking av alkohol.

Mayen og kontinentalsokkelen og kan fastsette særlige regler under hensyn . Skal du skjenke eller selge alkohol til en person mot betaling, må du søke om. Innførsel og produksjon. Utøvelse av bevilling – salgs- og skjenkeregler. For en skjenkebevilling innebærer dette at blant annet skjenketider, aldersgrenser, forbudet mot alkoholreklame , forbudet mot å skjenke til personer som er . Etter departementets mening bør det ikke fastsettes andre regler for skjenking av alkohol ombord i fly enn det som gjelder for andre transportmidler.


Vedtatte retningslinjer for skjenking og salg av alkoholholdig drikk i Strand kommune for. Lov om omsetning av alkoholholdig drikk m. Formålet med alkoholloven er å begrense de .

Alkoholloven § 1-a. Regler om skjenking av alkoholholdig drikke finnes i alkohollovens kapittel og tidsinnskrenkninger for skjenking følger av § 4-første ledd. Som et ledd i dette skal kommunen arbeide for at tilgjengeligheten begrenses.


Bevilling til salg og skjenking av alkoholholdig drikk . Skjenking av alkoholholdig drikk skal foregå på en slik måte at skadevirkningene. Forslag til felles regler for salg og skjenking av alkoholholdig drikk. Denne politikken har to hovedmål: Østre Toten skal være en trygg . Det er ikke tillatt med alkoholservering på . Med skjenking menes salg av alkohol som drikkes på stedet. Retningslinjer for servering av alkohol på UiO. Styrer skal sørge for at skjenkingen skjer i samsvar med alkohollovens regler.


Salg og skjenking av alkohol til forbrukere krever bevilling gitt av kommunen. I Kongsberg er det utarbeidet kommunale retningslinjer for salg og skjenking av . Strenge regler for å skjenke alkohol. Prikkbelastning gir tap av bevilling.


Selv om bruk av alkohol for de aller fleste er en kilde til hygge, har en gjennom. Nye regler for salg og skjenking av alkohol i Elverum kommune er vedtatt med virkning fra 1. ALKOHOLLOVEN MED TILHØRENDE FORSKRIFTER .

Salg av drikker med over volumprosent etanol er lovlig til personer over år. Dette innebærer at det også er forbudt å skjenke eller utlevere alkohol til . Det er kjent for politiet at det konsumeres medbrakt alkohol på fester der det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg