fredag 8. november 2019

Quiz spørsmål og svar lurespørsmål

Quiz spørsmål og svar lurespørsmål

Morsomme quizspørsmål til bursdagsselskapet, festen, eller når du bare ønsker å trimme de små grå. Du har fisk i akvariumet ditt før du reiser på en ukes ferie. Den andre dagen du er borte dør fisk. Dagen før du kommer hjem igjen dør ytterligere fisk. For noen så vil den være litt på kanten, men den er garantert til å trekke på smilebåndet til de aller fleste!


Quiz spørsmål og svar lurespørsmål

På denne siden har vi samlet en rekke morsomme lurespørsmål som vi håper kommer til å lure deg også! Tenkte å ha noen gode lurespørsmål , men alle de standard. I hvilket fylke ligger Snåsavatnet? KLASSIKER: Du vil skjønne hvorfor denne quizen er illustrert med tre epler etter. Men enkelte ganger kan kunnskapen komme i veien for det riktige svaret.


Alle liker quiz , og det er en super måte å engasjere folk på, sier. Alle bør føle at de kan svaret på minst ett av spørsmålene , tipser Kolden. Disse er populære nå: Kjenner du igjen hunderasene? Klarer du matte-oppgavene fra 5. Ser du hvilken logo som er falsk?


Quiz spørsmål og svar lurespørsmål

Hvorfor ikke sette hjernen din på prøve, og svare på disse lurespørsmålene ! Du vil mest sannsynlig ikke greie å svare på av disse spørsmålene om . Første omgang begynte svakt for oss, mye Grand Prix spørsmål. Quiz Eksperten Quizeksperten. Arrangørene skal bestrebe seg på å gjøre spørsmål og svar feilfrie og klare, og å. Hvis du løper et løp og du løper forbi andreplassen, hvilken plass har du nå? Svar : Hvis du svarte at du . Midt- og Vest-Lofoten. Svarene til årets julequiz.


Gud er heldigvis større enn et lurespørsmål. I samtalen gikk det opp for meg, hva svaret var på lurespørsmålet : Gud valgte en gang å skape . Morsomfakta gir deg hundrevis av morsomme fakta. Den i midten er ikke lurespørsmål nei, men en enkel som kanskje de mer svake elevene kan klare dersom de har hørt sangen. Premien denne gangen er en tur til Caribia, så Cesilie, vi treffes den 15.


Quiz spørsmål og svar lurespørsmål

Dette var et lurespørsmål gutter. QUIZ - LURE LURESPøRSMåL. Med kakao i solveggen eller under et pledd i sofaen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg