onsdag 15. januar 2020

Spiser eplesnegler alger

De er spesielt gode på alger som ligger på flate områder som glass, stein og større. Eplesnegler og andre snegler kan ligge i skallet en stund. Flere resultater fra akvaforum. De spiser det meste, og kan rydde opp i både alger , matrester og råtne blader.


Her får du en omfattende guide med . Ungfisk er spesielt gode til å spise alger , men mange fisk blir.

De fleste regner eplesnegler som er skikkelig nyttedyr på grunn av dens evne til å spise det meste som er av alger. Her koser en gul eplesnegle seg med agurk, sammen med en grønnstripet kjempe eplesnegle. Her har den fallt ne og de stimler sammen for å spise. Det som man lettest ser er at det blir alger på ruten.


Har nå neontetra, eplesnegle og reker. Kanskje rekene spiser guppy- yngel? Den trives best alene, og spiser alger fra planter og glasset. Har du Plecoèr de er effektive for alger.

Snegler spiser alger - men også planter. Jeg har akvarium på 2liter og kjøpte eplesnegler. Derfor velger vi her å omtale våre eplesnegler som Ampullariidae - som er alle. RESERVERT Store, flotte eplesnegler selges 10kr stk :). Holder akvariet rent og pent.


De er flotte rengjørere, og spiser gjerne agurkrestene dine om de går tom for alger , fiskebæsj og matrester. Kan sende eller hentes på . Har en del fine eplesnegler som er til salgs. Om det er fiskemat,blader, alger eller andre fisker.


Som før nevnt, spiser Pomacea diffusa kun veldig bløt, død vegetasjon, . Slørhalene spiser også opp plantene temmelig kjapt og bæsjer mye ! Leser på det akvaforumet at man bør ha eplesnegler fordi de spiser alger. Har hatt en liten algespiser i akvariet vårt, men den har avgått med døden etter ca mnd. Anbefaler absolutt eplesnegler fremfor enhver annen renholdsarbeider. Alger er helt naturlig i akvariet og det er også de akvaristene som fremelsker. Ja , de spiser fiskefôr også, men er en sparsom med dette så er de gode algeetere.


En del av eplesnegle babyene spiser frukost. Men i motsetning til de fleste eple snegler , spiser mystiske snegler ikke planter.

Mystiske snegler vil spise alger og døde eller forfallne planter. Videre spiser et eple snegle alt: matrester, alger , døde planter, . Du kan få problemer med sykdom, alger , ukrontollert sneglevekst og fiskedød. Selv om du kanskje har innvistert i en eplesnegl , så kan det komme ukontrollert . De fleste protozoer er heterotrofe og spiser bakterier, alger , protozoer. Dyrene er eukaryote organismer som lever heterotroft og spiser andre organismer.


Dette er en kjøttetende snegle som har spesialisert seg på å spise. Da hiver jeg oppi noen makroalger , venter litt til og så er det klart for sjøsnegler. Tror du PBene mine vil spise eplesneglene da? Antar at det generelt vil komme færre alger i akvarie mitt, nå som jeg har fått masse planter.


Vann, planter og alger. Ikke sammen med kampfisken, da de vi spise opp sløret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg