tirsdag 28. januar 2020

Test av ullundertøy 2019

Test av ullundertøy 2019

Vi har testet ullundertøy i fire til seks måneder. Se tester av Ulvang, Brynje, Kari Traa, Swix og Falke mfl. Vår kaldeste årstid er på vei og det er på tide å utstyre seg med et varmt lag. Her er de beste hverdagsulltrøyene. Flere enn oss som hater å fryse?


Test av ullundertøy 2019

Utvalget av modeller er oppdatert siden Klikks forrige test av ullundertøy i september i fjor, slik at de modellene som ikke lenger er i salg er tatt . Stor test av ni sett middels tykt ullundertøy for menn. Ullundertøy , enten det er trøyer, truser eller . Et av inngangskriteriene for testen var at produktene i det hovedsakelige skulle bestå av ull , men det er kun Devold som har 1 ull i sin . Til friluftsaktiviteter der man blir varm, svetter og stopper og blir kal er den urgamle, norske tradisjonen med ull innerst aller, aller best. I flere år har vi testet forskjellig typer ullundertøy fra Lanullva. Ofte har det endt med tilbakemeldinger til produsenten om at dette er meget gode . I testsøket kan du søke på fire forskjelige måter: Vise alle testene. Ekspertene vi har snakket med er ikke i tvil – ull er gull!


Kle opp barna med ullundertøy. Det er viktig med varme klær til barna når. Også forsker Grimstad Klepp. Northern Playground har med Ziplongs revolusjonert ullundertøyet og. Den beste stillongsen vi har prøvd i test gjort av.


Test av ullundertøy 2019

Ull , fleece, polyester eller bomull – det er jo samme ulla uansett. Icebreaker har spesialisert . Utdrag fra test i bladet Jakt: WOOLNET er altså nettingstrikket i ull for å kombinere ullas gode egenskaper med den luftige strukturen i nettingundertøy. TEST : Disse fire ulltrøyene får toppkarakter i vår test.


Hos Stormberg blir det tilbud hele uken, og konkurranser med fete premier. Meld deg på nyhetsbrev for . Vår lidenskap er ull og vi vil vise hele verden fordelene ved å bruke ull. Som tur är finns vår testpanel till hands för att hjälpa dig med inköpen! Bladet Villmarksliv har gjennomført en omfattende test av ullundertøy.


Test av ullundertøy 2019

Collage over trafikk på Langrenn. Läs vårt test nu, så vet du vilka underställ som är riktigt bra och. Testen har gått over to. Lag på lag prinsippet. Merinoull - Hudens beste venn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg