mandag 20. januar 2020

Sprukket trommehinne legevakt

Ofte har vi reist til lege eller legevakt. Da ble det legevakt – og en sympatisk lege mente at røntgen var . Trommehinnen hadde sprukket. Infeksjon i mellomøret.


Sprukket trommehinne er en tilstand hvor det har oppstått en rift eller et hull i den tynne hinnen som skiller mellomøret fra det ytre øret. Vanlig komplikasjon til øvre luftveisinfeksjon.

Bakteriell årsak finnes hos 30–. Dessverre ser det ut til at batteriet har gjort skade i øret til gutten, det er et brist i trommehinnen. Ungen vår på mnd har sprukket trommehinnen i dag. Det renner og renner.


Ringte legevakten og fikk beskjed om å bestille en legetime hos . Skal sprukket trommehinne sjekkes? Noen med barn som har verket hull i trommehinnen. Flere resultater fra forum.


Forum › Generell diskusjon › Generelt sprukket trommehinne?

Babyverden Forum forum. Jeg tror kanskje jenta mi ha sprukket trommehinna i det ene øret. Behøver jeg å dra til legevakten nå i helgen eller tror dere det går i orden av . Dere som har øre- barn. Væskedannelsen fører til økt trykk og press på trommehinnen , noe som fører til smerter. Legevakten fikk sjokk da de fant dette i øret hennes!


Før man hadde antibiotika, stakk legen oftest hull på trommehinnen ved. Dagen etter Topp 20-showet oppsøkte hun lege. Hodeplagene er nesten ikke til å holde ut . Forum › Diverse › Forum for alt mulig Ørebetennelse, sprukket trommehinne, smerte og dykking. Denne gangen var det så ille, at natt til torsdag ca kl 02:ringte jeg legevakten. Min trommehinne sprakk for et par år siden, da var det vondt et par dager etterpå,.


Kom deg på legevakten om du ikke alt har vært hos lege. Vi får inn folk både med skader på trommehinnen , noe som kan påvirke. Resultatet var en sprukket trommehinne og sting i øret. Larvik til Sykehuset i Vestfold onsdag kveld.


Hos legevakten fikk han påvist sprukket trommehinne og sterkt nedsatt. Legen er stengt i helga, og legevakta er jo bare kaos. Har sprukket trommehinner på begge øra så mange ganger at jeg har ikke tall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg