tirsdag 24. mai 2016

Alkoholloven rabatt på alkohol

Alkoholloven - alkhl. Lov om omsetning av alkoholholdig drikk m. Forbud mot omsetning med rabatt. Det er forbudt for innehavere av . Med brennevin forstås drikk som inneholder tilvirket alkohol ublandet eller i blanding med andre produkter.


Tilvirkning dinavis.

Gir ulovlig rabatt på alkohol - DINAVIS. I følge alkoholloven så er det ikke lov å selge alkohol med rabatt. Rundskrivet til alkoholloven er nå oppdatert i forhold til alle. Derfor er det uheldig med rabatt på øl, sier Anne Karin Kolsta generalsekretær i. Rabattkort på alkohol kan være ulovlig. All tekst med blå skrift er hentet fra alkoholloven med forskrift og er ment som en veileder for leser.


Kundene vil nå ikke får rabatter på alkohol. Nå bør disse selskapene bør skjerpe seg og forholde seg til alkoholloven.

De står jo i fare for å . Travel Retail Norway sin lojalitetsordning gir rabatt på varer du kjøper seinere . Forskriften inneholder regler om utøvelsen av salgs- eller skjenkebevillingen, og regler for tildeling av prikker . Forkortet ‎: ‎alkhl Sist endret ‎: ‎Tjenesteloven fra 28. Tvilhold på glasset ditt, referer til paragraf 4-i alkoholloven og rop:. Kommunen er gjennom alkoholloven § 1-d pålagt å utarbeide en. Lovens formål - alkoholloven § 1- 1. Olaug Vervik Bollestad (KrF): Er det nødvendig å endre alkoholloven for å sikre. Salg av alkoholholdig drikk med rabatt , jfr.


Forsettlig eller uaktsom overtredelse av alkoholloven kapittel og øvrige. Spar Lakselv brøt loven ved å selge alkohol til det som tilsynelatende var rabatterte priser. Butikken kaller det hele en tabbe og legger seg flat . Formålet med alkoholloven er å begrense de samfunnsmessige og. Salg og skjenking av alkoholholdige drikkevarer, jf.


Ringnes delte ut gratis alkohol på NHH-arrangement – stikk i strid med. Henvis til alkohollov og at bevilling kan ryke. Ikke markedsføre alkohol , alkoholholdige produkter, rabatter osv.

Med unntak av § 2-gjelder bestemmelsene i denne lov ikke alkohol som i medhold av annen. Skjenking av alkoholholdige drikker kan bare skje etter kommunal bevilling med mindre det er. Helse- og omsorgsdepartementet har vedtatt at det vil være lov å informere om alkoholholdige produkter, i kanaler som forbrukeren selv . All innrammet tekst er hentet fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg