torsdag 12. mai 2016

Camping vestlandet

Se våre beste desserter samlet på ett sted. Ingen jul uten riskrem med frisk bærsaus! En smakfull dessert som ser lekker ut i høye stettglass.


Denne moderne varianten av tilslørte bondepiker er frisk og søt på smak, og er. Fordel klementiner i bunnen av et glass , og fortsett med et lag . Lyst på noe godt som ikke tar lang tid å lage?

Denne desserten er lagd på 1-2-og har en herlig balanse mellom det litt syrlige . Denne enkle, men gode desserten med deilig ostekrem, frisk kiwi og havre. Sunn ostekake i glass passer også perfekt om du har lyst på noe ekstra godt til . Noen tips til gode men enkle desserter i glass ? Mmmmmmm Friskt , sunt, enkelt og godt. Perfekt dessert til 17. Delikat, frisk og søt dessert - en herlig kombinasjon!


Mine glass ble litt store, du kan med fordel bruke litt smalere glass.

Tips: Ønsker du en litt mer syrlig smak på kremen kan du presse ut saften av en halv lime, så får du en ekstra frisk dessert ! Oppskrift og bilder . Ostekake på glass er tingen! Alle får hver sin dessert og det er raskt og enkelt å lage. Sjekk ut oppskriften her på bloggen . For en ekstra wow-effekt ha panna cottaen i høye glass , og la den stivne liggende. Server desserten med litt frisk bærsaus og eventuelt litt friske bær.


Desserten holder til 4-personer (avhengig av hvor store glass du har). Hadde ingen friske bær, så jeg brukte noe jeg hadde i fryseren. Safarikake i glass har mange spennende smaker i seg.


Her har du masse gode. Den er både frisk , knasende og fløyelsmyk. Og så faller den i smak hos . Grovknus kjeksene med fingrene, og fordel likt i bunnen på hvert glass. Dessert med mango, pasjonsfrukt, krem og marengs.


Enkel og rask dessert med fantastisk smak. Frisk og syrlig dessert pyntet med hestemynte. Legg bær og hakkede mandler i fire glass , og slå den varme sitronkremen over bærene.

Pynt med friske bær eller annen fin pynt du ønsker. Utgangspunktet er råkrem, rømme og et glass syltetøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg