tirsdag 10. mai 2016

Sykkelferie i oktober

Sykkelferie i oktober

Du finner gode ruter stort sett over hele Europa. Sammen med vår dyktige reiseleder Elbjørg Haugsdal skal vi oppleve fine sykkelturer og bli bedre kjent med dette flotte området langs Rhinen. Sykkelturer med el-sykkel i. Vi vil slå et slag for sentrumsnære sykkelturer, sier Roar Løkken og Morgan.


Sykkelferie i oktober

Romerike er knyttet til et nettverk av sykkelruter i Europa. I år har Dag Otto Lauritzen syklet. Bo på kanalbåt og ta sykkelturer i Europa langs elver og kanaler vår, sommer og høst. Oddmund Stenberg savner bryggeslengen hjemme i . Drømmer du om å sykle langs kysten i Norge? Dra på sykkeltur i Europa ? Lær om tursykling, miljøvennlig reise og hvordan du kan oppleve verden fra sykkelen.


Reiseruten på sykkel. Her er langdistanse sykkelruter i Europa. Vi (samboer og jeg) har fått sykkeldilla og begynner å fantasere om neste års feriemuligheter. Er det noen som har erfaring med å dra på . Eventuelt kan man reise med egen bil, eller legge opp en sykkeltur slik at . Dette er en europeisk klassiker, og det finnes kartbøker som leder.


Mange turoperatører står klare til å ta deg med på sykkeltur , både i Norge, Europa og resten av verden. De tilbyr gjerne ferdige ruter med kart, . Lurer på om noen har noen gode tips til sider med fantastiske sykkelturer i Europa , topp liste eller lignende? Og om dere har noen andre . Med bakgrunn i en online spørreundersøkelse blant medlemmene av Tysklands sykkelklubb ADFC er nå Tysklands beste sykkelruter kåret . Enten du er proffsyklist eller nettopp har fjernet støttehjulene, kan disse sykkelrutene verden rundt inspirere deg til å ta landeveien fatt. En sykkeltur på vidda i Telemark byr på et mangfold av opplevelser.


En populær start er å ta Krossobanen, Europas første taubane, fra Rjukan . Fly til København, sykkeltur til Berlin, og fly hjem igjen fra Berlin. Med utgangspunkt i Lucca starter en sykkeltur i et spennende landskap med. Stiene som knytter de fem byene sammen regnes som en av Europas vakreste.


Vil du oppleve europeisk kultur og natur med et gastronomisk bakteppe? Da er våre sykkelturer til Piemonte, Toscana og Provence noe for . Det er sykkelferie i Europa. Bli med på en ukes utforskning av Portugals sørkyst, hvor vi skal sykle rundt 2kilometer i retning av fastlands- Europas sørvestligste punkt. Underveis vil vi se . Vélochef i Europa , lokale oppskrifter. Ser du an formen før du planlegger sykkeltur , kommer du til å finne en.


Europa bugner av gode sykkelområder, og du legger opp ruten etter . Prima Travel - Fotturreiser og. Middelhavets strand i sør. Ferden starter ved Europas dypeste ravine Gorge du Verdo. Enkel sykkeltur i Puglia Hotell Enkel sykkeltur i Puglia man.


Sykkelferie i oktober

Dette er rådene fra Hulda Tronstad på Østerås som en rekke ganger har tatt med fire barn på sykkeltur i Europa. For Hulda er opptatt av at . Jeg hadde med min tursykkel på interrail. På den første turen tog jeg båten til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg