torsdag 5. mai 2016

Liverpool kakebilde

Liverpool kakebilde

Bildene lages av icingpapir og spiselig blekk. Det ferdige motivet er printet på Icing ark av beste kvalitet. Bilde er tøyelig, lett å jobb med og tåler håndtering uten å sprekke eller revne. Dette arket inneholder . Pynt opp kaken med kakebilder. Gjør kaken personlig og spesiell ved å legge på et eget bilde på kaken ! Ferdig kuttet - klare til bruk ! Det beste er ofte det man lager selv, men noen ganger er det vanskelig å lage all kakepynten helt fra bunnen av.


Da kan det være en god idé å bestille spiselig . Eg har mange kakebilder som er klare til bruk Leggast på marsipan,. Ved å laste opp kakebilde kan du velge akkurat det temaet du vil. Har egen skriver til dette, med spiselig blekk og . Finn de beste tilbudene på Billetter til chelsea liverpool hos Rubrikk. Kakebilde - Cupcake topper - Spiselig kakepynt - Kaketopp.


Uten tekst, Med tekst. Lisensiert og originalt kakebilde produsert hos en av verdens største. Liverpool logo Edible print and safari cupcakes toppers. Tenkte denne kaka ville passe:-) Sukkerbunn med . Vi surfa litt på nettet og.


Liverpool kakebilde

Gratulerer med års . Personlige gåver - vinyltrykk, sublimering, kakebilde og søm. Confettiballonger gull pk. Da sønnen til ei veninne av meg konfirmerte seg 26. Da Hanna ble år 11. Bursdagsbarnet selv ønsket seg rosa krem inni, så da ble det ei bløtkake med jordbærkrem . Titter innom med et lite kakebilde av kaka jeg laget til en venninnes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg