torsdag 28. juli 2016

2 Åringen slår

Ostekake på glass er tingen! Alle får hver sin dessert og det er raskt og enkelt å lage. Sjekk ut oppskriften her på bloggen . For en ekstra wow-effekt ha panna cottaen i høye glass , og la den stivne liggende.


Server desserten med litt frisk bærsaus og eventuelt litt friske bær.

Desserten holder til 4-personer (avhengig av hvor store glass du har). Hadde ingen friske bær, så jeg brukte noe jeg hadde i fryseren. Denne desserten er en blanding av supergode, knasende Safarikjeks, krem og frukt. Her har du masse gode.


Safarikake i glass har mange spennende smaker i seg. Den er både frisk , knasende og fløyelsmyk. Og så faller den i smak hos .

Grovknus kjeksene med fingrene, og fordel likt i bunnen på hvert glass. Dessert med mango, pasjonsfrukt, krem og marengs. Enkel og rask dessert med fantastisk smak. Frisk og syrlig dessert pyntet med hestemynte. Legg bær og hakkede mandler i fire glass , og slå den varme sitronkremen over bærene.


Pynt med friske bær eller annen fin pynt du ønsker. Utgangspunktet er råkrem, rømme og et glass syltetøy. Se våre beste desserter samlet på ett sted.


Ingen jul uten riskrem med frisk bærsaus! En smakfull dessert som ser lekker ut i høye stettglass. Denne moderne varianten av tilslørte bondepiker er frisk og søt på smak, og er. Fordel klementiner i bunnen av et glass , og fortsett med et lag . Lyst på noe godt som ikke tar lang tid å lage?


Denne enkle, men gode desserten med deilig ostekrem, frisk kiwi og havre. Sunn ostekake i glass passer også perfekt om du har lyst på noe ekstra godt til .

Noen tips til gode men enkle desserter i glass ? Mmmmmmm Friskt , sunt, enkelt og godt. Perfekt dessert til 17. Delikat, frisk og søt dessert - en herlig kombinasjon!


Mine glass ble litt store, du kan med fordel bruke litt smalere glass. Tips: Ønsker du en litt mer syrlig smak på kremen kan du presse ut saften av en halv lime, så får du en ekstra frisk dessert ! Oppskrift og bilder .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg