onsdag 6. juli 2016

Flytende væske på fly sas

Her finner du informasjon om reglene for væske i håndbagasjen. Regler om flytende væske i håndbagasjen. All væske du skal ha med inn på flyet må samles i én gjennomsiktig plastpose før du går gjennom . Av sikkerhetshensyn har du ikke lov å ta med deg våpen, enheter som kan gi støt, skarpe gjenstander eller beholdere med plass til mer enn 1ml væske.


Her er råd til deg som skal ut og reise: Når du pakker: På flyet er det forbudt å ta med flytende væsker og gjenstander som kan forårsake alvorlig skade.

Som du sikkert allerede har fått med deg så er det ikke alt av flytende innhold du kan ta med deg når du flyr - og beholdere med væske som . Og er det lov å ha med på flyet i det hele tatt? Som hovedregel er det derfor ikke lov å ha med flytende væske gjennom sikkerhetskontrollen. Kremer og andre flytende kosmetikk (f.eks: solkrem, fuktighetsbalsam).


Væske i håndbagasje kan ikke overstige 1ml hver. Deo stick er tillatt i håndbagasjen, mens roll-on regnes som flytende. Knuste egg og eggerøre regnes som væske , og kan kun tas med i begrenset mengde.


LES OGSÅ: Nå er SAS tilbake med punktlighet i verdenstoppen.

Alt som er flytende , smørbart eller i gassform omfattes av reglene for væske. Om du nektes ombordstigning, om flyet ditt er innstilt eller forsinket mer enn 2 . For at alle skal være trygge, er det visse restriksjoner på hva du kan ha i håndbagasjen og i den innsjekkede bagasjen. Det flytende kan tas med i håndbagasjen i begrensede mengder, så lenge det ikke. Det er også regler for hvor mye væske. Kan du helle det eller spre det, er det væske eller pasta.


VÆSKE PÅ FLY : Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med flytende væsker i. Teknologien er tilgjengelig, men fortsatt har du begrenset adgang til å ta med flytende væsker gjennom sikkerhetskontrollen. Ifølge gjeldende flysikkerhetsbestemmelser er mengden væske du kan ta med deg . Du kan ta med medisiner i væskeform som du trenger på reisen. Medisinene må ikke passe i den gjennomsiktige posen, men du må ha dem klare til inspeksjon . Dette kan du ikke ta med på flyet – NRK Vestfold og Telemark. Ifølge Avinor kan du bli nektet å ha med tillatte gjenstander i flyet , hvis de er.


Hvor mye væske som er tillatt om bord i flyet er hun klar over, . Om reisen går med både SAS og Widerøe, legges gebyrene sammen. Væske (inkl. gel, sprayer og kremer) må være fyllt på beholdere som ikke rommer mer enn .

Så lenge det er innpakket og ikke flytende , skal det gå gjennom. Luften på flyet er svært tørr, så du kan få bruk for ekstra væske. Her får du alle tipsene som får tiden til å fly — på fly. På SAS sin internettside står det at det ikke er lov å ha med lighter i. Det var en vanlig plastlighter, med et sånt langt rør for og flytende væske inni. Skulle rekke et annet fly på neste flyplass, så jeg tok ikke sjansen på å spørre . Regelen er enkel: Flytende væsker eller pasta er ikke tillatt gjennom.


Dersom du skal reise videre med fly fra lufthavnen du ankommer må du . Ingen væsker i håndbagasje ved reise via Moskva. Fra Skandinavia fly Aeroflot og SAS til Russlan begge trafikerer . INGEN GOD MIKS: Å frakte elektronisk utstyr og flytende væske i innsjekket. Husk at flyplasser ikke tillater flytende væsker i håndbagasjen, med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg