torsdag 28. juli 2016

Vennskapsarmbånd diy

Vennskapsarmbånd diy

I dag har elevene på småskoletrinnet hatt juleverksted. Som Grønt Flagg skole , ønsker vi å ha et fokus på miljø. Hvert år arrangerer skolen juleverksted.


Vennskapsarmbånd diy

I år kalte vi det Bærekraftig juleverksted fordi vi . Kontaktlærerne Lise Horn og Bente Kristoffersen fikk god hjelp av foreldre og besteforeldre på juleverkstedet. Selvlagde julegaver er alltid de fineste gavene! I ukene frem til jul har SFO tilbud om juleverksted hver dag. Tradisjonen tro så hadde 4. Med uvurderlig hjelp fra foresatte og bestemødre fikk vi en fantastisk koselig dag. Vghelse og oppvekst har hatt besøk av førsteklassinger fra Hallingskarvet skole.


Torsdag i forrige uke hadde vi juleverksted. Det smakte godt med . Elevene hadde på forhånd valgt tre ulike aktiviteter som de skulle være med på, så på alle . Vgbarne- og ungdomsarbeider kombinasjonsklassen til juleverksted. Da er vi begynt med juleverksted på SFO før jul. De som ikke vil være på juleverksted kan . Skolen hadde juleverksted to skoledager i siste uka før jul.


Vennskapsarmbånd diy

Elevene var inndelt i grupper på tvers av klassene til forskjellige aktiviteter. Endelig er det tid for juleverksted for elevene. De lager hemmelige og fine ting. I år kan elevene velge mellom spikking, decopage, sløy toving, . Alt overskudd går til Kreftforeningen - øremerket forskning. Vi skal arrangere juleverksted for 1. FAU sitt tradisjonelle juleverksted for.


Christi Krybbe skoler. Deretter har elevene en fortjent juleferie fram til 3. I utstillingsperioden blir det arrangert juleverksted for skoler og barnehager på museumsfabrikken. Der lager vi julepynt og små gaver i filt og ull . Kom innom for å lage julekort, julepynt, spise . Skolen vil utfordre den enkelte elevs vilje til å yte sitt beste. På ukedagene blir det juleverksted for skoleklasser – i helgene for våre fritidsgjester. Juleverkstedet på småtrinnet er godt i gang og det dufter jul over hele skolen.


På tradisjonelt vis samles vi til felles adventsstunder i gymsalen. Takket være fin musikk, sang og . FAU i samarbeid med Røde Kors inviterer til juleverksted på Eydehavn skole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg