torsdag 14. juli 2016

Misfornøyd med legen

Visse ting du gjør kan få legen din til å gå på veggene. Legene skal i større grad tilby forebyggende tiltak. Det gode rådet er at hvis du er misfornøyd med legen din av en eller annen grunn, så kan . Er du for ydmyk og tålmodig hos legen , får du kanskje ikke den hjelpen. Dersom du mener at du ikke har fått den helsehjelpen du har krav på, kan du klage. Om du er misfornøyd med legen din, kan du enkelt bytte fastlege.


Misfornøyd med legen

To ganger i året kan du bytte til en annen lege, om han eller hun har ledig . Klager når vi er misfornøyde. Helsetilsynet i fylkene er det som tidligere ble kalt Fylkeslegen. Deres oppgave er blant annet å føre tilsyn med . Med fastlegeordningen legges alt til rette for at pasient og lege skal få en god relasjon - en relasjon basert på tillit som opparbeides over tid.


Det at en enkeltperson er misfornøyd med legen eller læreren sin, betyr ikke at vedkommende gjør en dårlig jobb. Informasjonen blir ikke . Kvinner er generelt mer misfornøyd med legetilbudet enn menn etter at. Dersom den legen du ønsker ikke har ledig kapasitet, kan du sette deg på. Dersom du er misfornøyd med fastlegen din, har du rett til å klage.


Misfornøyd med legen

Men det pasientene lurer på, er om legen er grundig, dyktig, lett å. Motsatt kan pasienter være misfornøyd fordi de ikke får oppfylt ønsket om . Er så misfornøyd med fastlegen. Har to mnd igjen nå av svangerskapet og skal begynne å gå oftere til legen. Frustrasjonen er stor, og følelsen av et reelt samvalg med lege er fremdeles ikke på plass. Det er klart at noen bytter fordi de er misfornøyd med legen , sier fastlegene Raymond Dokmo og Gerd B. Støback Teigland ved Storgata . Da blir det ekstra ille dersom du føler at legen ikke tar deg på alvor, eller.


Dersom noen er misfornøyd med fastlegen, må de ta kontakt med sitt . Undersøkelsen inngår i . Ifølge NRK har så mange som 500. Han er en fantastisk lege som ikke gir seg før han har funnet ut hva som feiler deg. Svært misfornøyd med legen ! Det mest påfallende i undersøkelsen er at unge under generelt er mer misfornøyd med kommunikasjonen med lege og sykehus enn det . Fastlegene misfornøyde med samhandlingen med DPS-ene. Illustrasjonsbilde av videkonsultasjon med lege.


Misfornøyd med legen

Utsagnet som ble presentert var Legen gir meg tilfredsstillende informasjon om hva. Du velger selv hvilken lege du vil ha som fastlege, men legen må ha ledig plass på sin liste. Er du misfornøyd med fastlegen din, kan du bruke bytteretten.


Imidlertid skjer nesten halvparten av alle bytter fordi legen flytter, trapper ned eller avvikler praksisen. Misfornøyd pasient angrep legen. VG Nett) Da at legebesøket ikke fikk de resultater pasienten ønsket, gikk han amok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg