mandag 8. oktober 2018

Langtidsstekt lammeskank

Langtidsstekt lammeskank

Langtidsstekt lammeskank. En perfekt måte å lage selskapsmat på! Plasser kjøttet på en seng av grønnsaker og tørkede frukter i ovnen, og lag . Denne helga var det tid til en ny runde med lammeskank i gryte. Jeg har skrevet om dette før og ser at det er populært. Ikke det minste rart, det . Lammeskanker er utrolig godt og en billig råvare.


Langtidsstekt lammeskank

Den nederste delen på lammelåret er, i utgangspunktet, et seigt stykke kjøtt som roper etter . Helt fantastisk mør og saftig lammeskank , som blir langtidsstekt i ovnen. Lammet stekes i pakker av aluminiumsfolie sammen med rotfrukter, . Når lammeskankene står og godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen. Server deilige, braiserte lammeskanker.


Som tilbehør kan du for eksempel lage mandelpotetpuré og ovnsbakte rotgrønnsaker, og kraften gir . Vi er inne i den beste lammesesongen og nå er det bare å ta for seg av herlighetene. Ta med deg en lammeskank eller på dagens . Perfekt med mat som lagar seg sjølv altså! Brun lammeskanker og legg dem i øl og krydder i en gryte. Selleri- og potetmos er godt tilbehør til . Kok heller for lenge enn for lite. På myTaste vil du finne oppskrifter for langtidsstekt lammeskank i ovn samt tusenvis av lignende oppskrifter.


Langtidsstekt lammeskank

Dette er vår nye høstfavoritt! LAMMESKANK MED RØDVIN OG OKSEKRAFT. LANGTIDSSTEKT TYNNRIBBE. Jeg har tidligere skrevet om leirgryten, dette verktøyet mange har liggende og få bruker.


Den har kjempefine egenskaper. Legg gryten i vann i . Vi har lammeskank klar med rotpotetmos og grønnsaker. Sett gryten i ovnen på 1grader og la skankene langtidssteke i 3-timer. Det du kanskje ikke visste var at du kan lage dem . Ved langtidssteking brunes låret først i ovnen ved høy varme. Se for eksempel bresert lammeskank fra Heiamat.


Langtidsstekt lammeskank

Velg mellom kokte poteter eller potetmos. Sesongvare, leveres i september, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg