mandag 29. oktober 2018

Steke røkt laks

Benfrie sider med røkt laks. Potet Gulrot Rømme Sitron. Laksen skjæres i stykker på ca. Freses i panne på stek varme i ca. Legg laksen over salaten og server med litt crème fraîche.


Server gjerne laksen kald sammen.

Så ta skivene med røklaks , klem litt fersk lime over, og stek de i panne. Pass på at det er sterk varme. Røkelaks blir kraftigere i smaken når den stekes. Joda, røkelaksen kan fint stekes. Den salte og røkte laksen får en kraftigere smak og saftigere konsistens hvis man varmebehandler den.


Har en stor røkelaks hjemme. Ellers kan jeg liksom ikke forestille meg at røkelaks kan tilbredes på noen måte hvor den stekes eller kokes og . Kan jeg spise røkt laks ? Foreldreforum innlegg 1.

Flere resultater fra forum. I Norge er laks den . Han hadde et lite stykke kokt laks fra i går, men det var for lite og så stekte han det sammen med. Det kan nok være ok hvis man kombinerer fersk og røykt laks. Hva er vel bedre da enn en omelett med brokkoli, vårløk og røkt laks servert med en. Vil overraske dine gjester.


Sammen med søte epler og kanel er dette er smaksopplevelse av de sjeldne. Steketiden avhenger av høyden på formen. Stek på nederste rille i ca. En høy form trenger lenger steketid enn en lav, vid form.


Til servering: stk purre smør til steking 1g røkt laks i strimler hakket persille rogn. Fremgangsmåte: Rens og skjær poteter og grønnsaker i . Varm olje i en stekepanne, hell i eggeblandingen og la den steke i et par. Variasjon: Fiskerester, røkt laks og røkt makrell kan brukes istedenfor reker og . Gravet laks er godt året rundt, mener Arne Brimi. LETTRØKT ØRRET MED JORDSKOKKREDette er en nydelig forrett fra Vianvang. Kombinasjonen røkt laks , kapers og sitron er nemlig kjempegod og verdt et.


Bruk alltid forvarmet stekeovn om ikke annet er oppgitt. Dette bidrar til god kontroll på steketid og du vil få et bra resultat.

Legg en skive ost og en skive røkt laks på hver baguetteskive, og legg en spiseskje crème fraîche over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg