mandag 8. oktober 2018

Lønnsslipp oslo kommune

Lønnsslipp oslo kommune

Her får du også mulighet til å fortsette . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Da har vi sendt et brev til din offentlige digitale postkasse. Jeg får det ikke til.


Passord og brukernavn, jeg aner ikke. Ber om å få tilsendt passord . Logg inn på Minside for å få tilgang til post, eiendommer og byggesaker fra din kommune. Finner du ikke lønnsslippen din?


Trenger du å få lønnsslippen tilsendt på nytt? Med appen Visma Employee kan du som ansatt få lønnsslippen på mobil. I kommunen bruker vi et eget webbasert program for dette, og da har vi . Løst: Hei Hvordan åpne passordbeskyttet lønnslipp ? Dette er Bodø kommunes hjemmesider. Du er også velkommen til å ta kontakt med vårt . Informasjon om tjenester, stillingsutlysninger, historie, politikk og turistinformasjon. Bærums administrative senter er Sandvika.


Lønnsslipp oslo kommune

Spør kommunens nye medarbeider. Du kommer i gang ved å trykke på den grønne snakkeboblen nede i høyre hjørne. Generelt om lønnsslippen. Navn og adresse på firma. Opplysninger om utbetaling, periode og arbeidsgiver.


Kontakt: postmottak(at)alta. Dato for lønnsansiennitet for ansatte i stat og kommune som er underlagt. Logg inn for å få direkte tilgang til flere offentlige tjenester: dine påbegynte og innsendte søknader til kommunen , dine sider på NAV, Altinn, skatteetaten og dine . På Stavanger kommunes hjemmesider kan du finne informasjon, søknadsskjema og kontaktinformasjon til alle våre tilbud og tjenester. Oslo kommune ) samt de fleste foretak i finansnæringen. I Frogn kommune tar vi innbyggere- og de ansattes personvern på alvor.


Klikk her for å lese mer. Dryppende vannkraner og WC- . Når du jobber som lærer i Osloskolen er du del av et faglig fellesskap. Bergen kommunes nettsted - informasjon og tjenester for innbyggerne i Bergen. Følg med i lokalpolitikken i kommunen.


Se politiske møter på nett, se møtekalender, styrer, råd og utvalg. Siste saker fra Porsgrunn kommune. Folkemøte for Bjørkedalen og Oklungen. Se hvordan Rauma kommune er organisert, postliste og høringer.


Lønnsslipp oslo kommune

Velkommen til Trondheim kommune. Her finner du informasjon om våre tjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg