torsdag 25. oktober 2018

Laparoskopi etter operasjon

Syrlig salat med Flammegrillet kylli. Kyllingtaco med chimichurri, guacamo. Godkjent for ukesmeny! Gyros i pita er så innmari godt at du glemmer hele tacoen. Bakeinstruksjon: Tin og stek.

Pitabrødet tines i romtemperatur i ca. Varmes ved 180°C i ca. Kan også varmes i brødrister i 1-min. Vi ble enige om å prøve oss på en kylling i pita med tandoorisaus, litt inspirert av Matprats svin tikka pita.


Når du vil ha en forandring på retten kan du gjerne lage den med med strimlet . Shawarma er grillet kjøtt av kylling eller lam som er blandet med en. Lag en spicy ketchup eller rock opp ketchupen du har i kjøleskapet.

Som tilbehør serveres blant annet en spicy coleslaw med blant annet . Spicy nudler med kjøttpølser. Taggar: karri, kokosmjølk, kylling, kyllinggryte, nanbrø ris. Krydret kylling fajitas.


Fyll myke tortillas med krydret kylling , sprø grønnsaker og myk guacamole. Santa Maria Fajita Spice Mix Original. Oppskrifter med kylling er perfekt hverdagsmat. Tandoorikylling i pita. Deilig tacosalat toppet med litt spicy kylling.


I kan selvfølgelig selv justere hvor stærk retten skal . Den eksotiske kryddermiksen lager du enkelt og kan brukes til kjøtt og kylling også. Sosekjøtt er en tradisjonell og god gryterett som passer perfekt. Pita med spicy blomkål (porsjon).


Get Your Snack On With These Pita Chips Ways. Med en god saus eller spicy salsa, kan du jazze opp selv en enkel og.

Her sammen med en spicy kyllingburger med guacomole på kanten. Fiskekaker og råkost i pita. Vi hadde en god lunsj på Pita Pita. Jeg hadde kylling pita. Min kollega hadde biff med hummus.


Velg fra vår meny og bestill take away for levering! Servicen var god og rask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg