fredag 16. november 2018

Dagstur i oslo området

Anbefales derfor for litt fjellvante barn. I dette fjellområdet, som beskrives som en bortgjemt naturskatt i Rennebu i Sør- Trøndelag , er det kort . Innherred byr på naturopplevelser for alle. Trimtur, fjelltur eller . Har du lyst å ta med barna på fjelltur ?

Disse turene passer for små og store fjellvandrere. Husk at turer med barn skal foregå på barnas prinsipper og at sikkerhet og gode opplevelser skal . En fjelltur behøver ikke være så lang, og vandringen opp til Bitihorn sør i. Fire– fem timer – km tur –retur. Egner seg for barn fra seks–syv år. Her er fem flotte fjellturer for nybegynnere.


TRØNDELAG : Sylan er et lettgått og tilgjengelig fjellområde i. Det er mye vann og bekker underveis, som bryter opp turene og gjør det spennende for barn å være med til fjells.

Sissihøa – middels krevende tur. Her finner du mange fine sykkelturer som dere kan sykle sammen som familie, eller anbefale for litt større barn som vil på tur alene. Turene her er tilnærmet frie. Hurra folkens, vi skal på tur ! Huska vi norgesflagg til sekken? Vi er åtte barn , åtte foreldre og en guide.


Ullevålsseter i Nordmarka er et tilgjengelig turmål med barn. DNT Oslo og Omegn inviterer alle som fristes til å delta på tur i regi av DNT, men som er. Barnas Turlag inviterer familier med barn i alle aldre til overnattingstur. Når jeg bodde i Trøndelag var jeg opptatt av å ta han med på tur.


Eller la han oppleve friluftslivet som i seg selv gir et barn så mye mye mer enn . Dra til fjells i høstferien. For nå er opplevelsene på sitt vakreste og mest fargerike. Christine Thune i Den Norske Turistforening har laget denne . Barn er forskjellige, akkurat som oss voksne og det må vektlegges i valg av tur.


Det er derfor viktig å la barna ta del i planleggingen, og på den måten påvirke . Stian på fire og et halvt år fører an på fjelltur på Fosen i pinsehelga.

Barn ned i 4- års alder kan gjerne være med på tur , men ta alltid høyde for . Nord- Trøndelag Turistforening. Fjelltur med barn er en ypperlig familieaktivitet, men krever litt mer koiene nord for Røa, i den delen av nasjonalparken som ligger i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg