torsdag 29. november 2018

Ta med alkohol til dubai

Hur mycket alkohol får jag ta in? Serverar restaurangerna vin till maten? Hoteller pleier å ta en kopi av passet ved innsjekking.


Nyttårshelgen (3til ) kan transporten ta opptil time mer enn vanlig . Ta skikken dit du kommer.

Alkohol , tips og rett klær – dette gjelder i UAE. For eksempel har Sharjah en mer konservativ holdning til alkohol enn Dubai. Selv om alkohol er forbudt, er det tillatt for utlendinger å drikke alkohol. Men hvis du liker å ta det enkelt med en kebab på gatehjørnet, er maten både billig og god. Det är tex inte ok att ta med sig egen alkohol till stranden.


Arlanda och ta med det in i landet? På vår hemsida uppmanar vi våra resenärer att ta del av viktig .

Skal man lenger kan man ta buss fra buss-stasjonen og man kan da ta. Ta altså me utenom de vanlige sommer- og badeklærne, også flere klær som. I Ras Al Khaimah og Fujairah blir alkohol servert på hotellrestauranter og i barer. Det er ikke lov til å drikke alkohol utenfor hotellområdene, og aldersgrensen er år. Kun restauranter og barer på hotellene serverer alkohol.


Dubai efter att ha druckit alkohol. På hotellet holder restaurantene åpent på dagtid for ikke-muslimer, men alkohol serveres ikke. Det er allikevel naturlig å ta hensyn til den lokale kulturen. For dager siden - Et tips er derfor å kjøpe med seg litt alkohol fra flyplassen i Dubai.


Kom ihåg att du måste vara över år för att få dricka alkohol i Dubai. Vi fant et billig hotell, men må ta taxi en halvtime til omtrent alt. På grunn av islam er det et innskrenket alkoholforbruk i FAE.


I så fall: Vær vennlig å ta kontakt med ambassaden for De forente arabiske emirater i Stockholm. Du kan inte köpa flaskor med alkohol i affärerna i UAE utan vill du ta med dig . Här erbjuds inte alkohol på några hotell, däremot serveras alkohol i de övriga emiraten. Det går att ta ut kontanter i automater med PIN- kod.

Jeg har personlig skaffet meg en alkohol lisens, noe vi som bor her kan få om. For å ta mannen min som eksempel, så går han gjerne med en . Bli klokere på alt det du trenger å vite, innen du reiser til Dubai. Vår lokale samarbeidspartner står klar til å ta imot deg på flyplassen og kjøre deg til hotellet i. Men noen hoteller og større restauranter har likevel tillatelse til å servere alkohol. Maldivene er det forbudt å ta med seg alkohol inn i landet. Ta hem vin, öl, spritdrycker, cigarrer, cigaretter och andra tobaksvaror från ett annat EU-land och åka till och från EU med alkohol , tobak och kontanter.


Visiting Address: Tecom C, Damac Executive Heights, . Får du kjøpt alkohol i Marokko? Det samme skjer eksempelvis i Dubai. Alle over år kan ta med seg liter alkohol inn i landet.


Usikker på hvor mye du kan ta med deg av alkohol og tobakk til ditt reisemål fra Norge? Nedenfor finner du en lister til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg