Grovbrød med sirup er halvgrovt brød som passer fint i matpakken. Det er bakt med sammalt rug, rugmel og hvetemel, og har en behagelig søt smak av sirup. Disse ostehornene lager jeg ofte, gjerne sammen med barna. De er kjempegode og enkle å lage.
Passer godt på tur, til frokosten, til matpakken eller som . Disse hjemmebakte rundstykkene er perfekt både til frokost, lunsj og nistemat for store og små. Rundstykker med havregryn : stk 5g hvetemel 4g grovt . Proteinrike havrerundstykker med chiafrø. Maismelet gir en tettere konsistens, og disse smakte riktig godt. Luftige rundstykker med havregryn - My Little Kitchen.
Disse er så fantastiske at til og med Jørgen brøt ut sin begeistring etter at han hadde kastet i seg to stykker. Du trenger: pk orgran fin melblanding. Havregryn er kornets vinner!
Jeg elsker havregryn ! Den kan brukes i altfra frokostblandingtil pizz. Nydelige rundstykker med havregryn , rug og chiafrø! Oppskrifter for rundstykker med spelt og havregryn. Her finner du en enkel oppskrift på grove rundstykker med havregryn. Start dagen med rykende ferske rundstykker og ditt favoritt pålegg!
Saftige havrerundstykker med hvetemel og havregryn er raske å lage, og smaker kjempegodt med pålegg til søndagsfrokosten. Smelt smør ved svak varme, løs opp gjæren i litt av vannet, resten blander du med smøret og sørger for at det holder lunken . I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn. Eltefrie rundstykker med havregryn. Fantastisk enkle rundstykker som krever null krefter. Vil du imponere med en god frokost på en-to-tre.
Prøv da disse rundstykkene som du lager på under halvtimen. Server de lune med ost eller annet godt pålegg. Denne Pinnen ble oppdaget av A. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Disse rundstykkene er en populær favoritt hjemme hos matblogger Pia Skevik som står bak Matvrakbloggen. Supper og gryter gjør seg aller best med et godt brød eller rundstykker ved siden av.
Disse grove og saftige rundstykkene er laget på havregryn og sammalt mel. En venninne av meg kalte disse for bollerundstykker på grunn av sirupen. Høres ikke det godt ut?
Er det en bolle, er det et rundstykke?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.