mandag 19. november 2018

Grille fiskekaker

Det kommer til meg flere og flere kunder som er virkelig interessert i hvordan skal. Registrer din salong. Bli Premium- kunde hos massasjethai. Få flere kunder til salongen med noen raske klikk.


Hvis en kunde kommer for sent kan det forplante seg resten av den dagen, til irritasjon for andre.

Det er selvsagt greit å ha med seg barn i frisørsalongen , men se til at de ikke forstyrrer. Du kan ta med deg en venninne, men ikke flere. Silvia Hermez er hudpleier, og salongen tar hun med seg dit kunden er. Hvordan du kom på ideen?


For ett år siden startet Ellen Støen opp Salong Perlen. Jeg jobber i helgene, må håndtere sosiale medier og få tak i kunder. Dette er første gang jeg har kjent på at jeg virkelig har landet, og funnet ut hvor jeg skal være, sier hun.

Vi skulle hatt mange flere som Sander! Flere produkter vil bli lansert i løpet av året. Easyupdate: Bookingsystem og kasseløsning for din salong easyupdate. Få bedre salongdrift med et kassesystem som er skreddersydd for frisør og skjønnhetsbransjen. Les noen av våre referanser fra flere av våre fantastiske kunder.


Her får du noen tips på hvordan du med enkle grep kan ”booste” salget. Har du derimot innredet salongen i moderne vintage-stil kan du la detaljer. En måte å få flere kunder til butikken kan rett og slett handle om noe så . Den nye frisørsalongen var full på rekordtid.


Nina Thorsby, gründer av Gossip Hair. De som slår til får tilsendt en utskriftbar kupong, og navnet til selskapet er en. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider. Hano gir deg noen tips for hvordan du kan planlegge denne tiden.


Han satt akkurat og vurderte hvordan han skulle få snud da et trafikklys skiftet fra rødt til grønt et. Hun tenkte: Det vil i hvert fall gi flere kunder til salongen.

Dette er viktig for at du skal kunne skape lojale kunder , og få markedsført appen. Den er derfor helt personlig, og gir salongen din flere gode verktøy for å drive. Videre kan salongen måle hvor dyktige ansatte og salongen som helhet er til å. Se hvem du kjenner i Boost salongen ! Maja (28) og Emelie (27) satte salongen på hjul. Det kan også bety å selge noe dyrere, eller flere rimeligere produkter. Målet med mersalg er å få mer fornøyde kunder og samtidig øke . Med Timeboka får du flere nye kunder , tjener.


Innehaver av Sofus salong på Skjol Anne Bjørg Thunes kan feire års. Alle kunder som kommer innom får kake og kaffe, og hun lover også. I løpet av en tre-ukers periode besøkes alle salongene av mystery shoppere. I Telenors butikker er det flere skjermer og andre flater med ulike reklamebudskap.


Undersøkelsen fra SeeYou gir et unikt innblikk i hvordan kundene opplever . RO: – Jeg håper at kundene som kommer føler at de får en liten pause. Bla i motivene over for å se flere bilder fra Annikens salong. Hvis du eier en frisørsalong som har sett bedre dager, kanskje du er grunn til å gi den make den fortjener og behov. Her er seks grunner til at . Jeg har (som noen kanskje allerede har lest) en frisør salong for barn.


Vi har en god kundekrets, men man har alltids lyst på flere kunder. Og det jeg nå sitter å . Salongen Pur Grønn frisør i Haugesund er den sjette salongen som. Dette er ett av flere råd tidligere NHH-student Kristian Hauge.


Cutters stjeler kunder fra de etablerte salongene , eller ei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg