tirsdag 9. juli 2019

Kosepose flette oppskrift

Kosepose flette oppskrift

Jeg har altså laget oppskrift på kosepose etter mitt eget hode. Flettemønsteret skal strikkes over masker, hver omgang. Glem babyteppet – strikk en lun kosepose i ull En kosepose er lunere og mer praktisk enn et babyteppe.


Forslag til andre oppskrifter. Nå kan du velge blant alle garnfarger vi har på lager. Babystrikk kosepose flette - lys grå - Bluum. Oppskriftene er laget eksklusivt. Print av oppskrift på høykvalitetsark 4- kr.


Forventet leveringstid:. Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Glidelås og knapper følger ikke med. Posen er strikket i Dale Baby ull. Garnet er mykt og egner . Strikkemønster på PDF fil.


Kosepose flette oppskrift

Explore photo and video images on Instagram, latest posts and. Lettvintdress er en babydress som strikkes nedenfra og opp. Den har knepping fra topp til ankel og ekstra lengde i oppbretten på både ermer og bein, sånn at . Knit Crochet, Crochet. Fås i mange farger, str. Bildet av genseren samsvarer ikke til oppskriften.


Det står ikke i mønsteret at. Kjøpte kosepose - flette. I dette heftet finner du oppskrifter som matcher en som er bitteliten med en som er litt større. Hvor herlig er ikke det!


Kosepose flette oppskrift

Mens babyen får skjønne sett med babyteppe eller kosepose , kan storesøster . Denne Pinnen ble oppdaget av Elsa Larsson. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Image on instagram about # kosepose. Flette Bluum#drops babymerino #garnstudio #dalegarn #pure eco .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg