torsdag 25. juli 2019

Sy hårbånd med knute

Her er noen bilder av forskjellige hårbånd jeg har laget tidligere. Klipp ca som vist på bildet, buen ned skal bli knutepunktet. Vreng hårbåndet og sy igjen vrengehullet for hånd. Til slutt syr du et par sting med håndsøm tvers gjennom knuten slik at den holder seg på plass.


Prøv å få stnigene så usynlige som mulig.

Lyst til å prøve deg på et enkelt syprosjekt? Hvorfor ikke sy et hårbånd ? I dag skal vi dele hvordan å sy et enkelt pannebån og du kan selv velge om du vil sy pannebåndet med eller uten sløyfe. Her har vi valgt å sy det med vanlig . Brett stoffbiten rundt ståltråden og sy rett fram så ståltråden blir liggende inni . Det er superenkelt å lage slike hårbånd.


Sy sammen remsene slik jeg gjorde med den rosa.

VESKEREIM MED REGULATOR. SY I GLIDELÅS Se mer. Hårbånd til baby Se mer. Lær å sy et pannebånd. Enkel fremgangsmåte på vrangsydd pannebånd i jerseystoff. Oversett denne siden ▶ 5:26.


DIY - Hvordan lage en hårbøyle med knute - akkurat like fin som du får kjøpt i butikken. Sy din egen taske - Duration: 0:56. Ledningsfloker, knuter , sammensurium og vase. Sommerens jumpsuit kan du sy selv. Sy deg et hårbånd til sommerfrisyren.


DIY: Sy herlige hårbånd ! Gratis mønster og trinn-for-trinn-forklaringer på myldre. Free pattern an tutorial at myldre. One-size voksen (kan også sy til barn)!

Kan brukes på mange ulike måter, knute fremme, på siden, smalt og bredt osv. Kutt av ermene på skjorten, sy sammen bunnen med symaskin, og om du. Lag en flette med t-skjortestrimlene dine, og lag deretter en knute så du . Perlestrikket hårbånd. Sy ribben fast til bunnen av den ene delen. Mål gjerne underveis med knute , slik at hårbåndet passer til det hodet.


Sy på et symerke, pynt den opp med en fin nål eller brosje eller pin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg