tirsdag 30. juli 2019

Schenker levering

Schenker levering

Mager pai med cottage cheese. Er du glad i pai , men ønsker en litt mer mager versjon? Da er paien med cottage. Brun kjøttdeig og purre. Bland i ketsjup, sennep og krydder.


Schenker levering

Fordel kjøttet og brokkoli i paibunnen. Jeg bruker også andre grønnsaker i fyllet, . Biffgryte med brokkoli og pastinakk. Bakt potet med kjøttdeig. PAI MED BACON, LØK, PAPRIKA OG BLÅMUGGOST - TRINEs MATBLOGG. Denne Pinnen ble oppdaget av Karianne Guddingsmo.


Oppdag ( og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Pai er populært å servere og få servert. Her er oppskrift på en herlig pai med…. God og mettende pai med kjøttdeig.


Schenker levering

Paien passer godt når hele familien skal . Paibunnen kan anbefales på det sterkeste, og kan faktisk brukes til både. Jeg har laget en deilig pai med bacon og brokkoli , en nydelig. Hvis du ønsker å spare . Noen som har oppskrift på en enkel pai med kjøttdeig som går raskt å. Pai med brokkoli , soltørka tomat og bacon. Oppskrift på pai med bacon og brokkoli.


Smaker godt til både hverdags og fest. Ekstra smakfullt blir det med nybakt brød og en god salat servert . Kjøttdeig og eggestand med sprø bunn blir en kraftig pai som holder til mange. Black bean burritos med kjøttdeig In Meksikansk. Smør til steiking chili 0. Sprøstek baconbitene. Brokkoli er noe av det sunneste du kan servere.


Schenker levering

Del brokkolien i små buketter og kok ca minutter i lett saltet vann. Fyll formen med kjøttdeig , revet ost og hell i eggeblandingen. Kan eg friste med en heidundrandes digg søtpotetpai til middag? Ingen problem å bytte ut asparges med brokkoli , løk med purreløk, paprika .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg