tirsdag 23. juli 2019

Mest populære navn 2009

Mest populære navn 2009

Navn , Endring år, Nr. To navn fra Sverige holder stand som populære navn på norske barn. Vi lar oss inspirere av svenskene når vi velger navn til barna.


Mest populære navn 2009

Det nest mest populære navnet er Jacob. Det har vært en trend veldig lenge at det . I Oslo var Mohammed det mest populære guttenavnet i fjor. Dette er en liste over populære navn. Nye navn på topp listen var Alexander og Noah, ut gikk Axel og Vincent.


Emma og Lucas er mest populært. Cleo var det jentenavnet som økte mest i popularitet, mens Elsa minsket mest. Det er altså Sofie og Jakob som var de mest populære navnene å gi nyfødte i. Det er ikke bare Spellemann-nominasjon Aleksander Vinter kan glede seg over for tiden. Poenget med populære navn må vel være å unngå dem (?). Et guttenavn av hebraisk opprinnelse.


Mest populære navn 2009

Statistikken for jenter viser at det over en periode . Nå er det viktig å huske at andelen med mest populære navn går ne det blir større mangfol . Vis lista for jentenavn. I Nordland er Emil og Nora de mest populære navnene , mens i. Lucas topper for femte gang, og det er det mest brukte guttenavnet de ti siste årene. Bruken av navnet Ada har økt mest for jenter i det siste. Bloggar om det eg følar for. I Tyskland finder man ligeledes et rigtig godt eksempel på, . Den inneholder de ti mest brukte fornavnene og slektsnavnene i. Det er det mest brukte navnet i land og blant de ti mest bruke navnene i minst land.


Se topplisten over de mest populære navnene i Norge akkurat nå. Oskar og Oliver, Olivia og Hedda er de mest brukte navnene i Stavanger i fjor. Er ditt barns navn blandt de mest populære ? De fleste av disse navnene er ikke blant de aller mest populære på den tida,.


Innlegg om populære navn skrevet av ingvildre. Tagged with populære navn. Thea er en soleklar vinner på navnetoppen i Oppland. Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder. Damas = kvinner, Varones = menn ):.


Jonas er imidlertid det mest populære navnet i fylket. Folket har talt: Lucas og Linnea er landets mest populære navn. Nok en gang er Muhammed (alle stavemåter inkludert) kåret til Oslos mest populære guttenavn.


Mest populære navn 2009

William og Linnea var de mest populære navnene i Østfold i fjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg