fredag 19. juli 2019

Pensjon for selvstendig næringsdrivende storebrand

Pensjon for selvstendig næringsdrivende storebrand

Starte enkeltmannsforetak? Som selvstendig næringsdrivende får du skattefradrag på inntil av sparing til pensjon. Smart pensjon for selvstendig næringsdrivende , frilansere, enkeltmannsforetak eller de med egen virksomhet uten ansatte. Lars-Erik Eriksen i Storebrand.


Pensjon for selvstendig næringsdrivende storebrand

Hvordan spare til pensjon som selvstendig næringsdrivende ? Se detaljer om hva innskuddspensjon for selvstendige næringsdrivende innebærer. Men ikke la det hindre deg fra å sikre deg en god pensjon ! Selvstendig næringsdrivende. Det er mange fordeler med å jobbe for seg selv, men du er sårbar om noe skulle skje. Få tips til hva du bør tenke på. Anbefalt pensjon , der sparingen automatisk . La firmaet ditt spare til pensjon for deg.


Les om og bestill innskuddspensjon for selvstendig næringsdrivende. Med SOP Sykeavbruddsforsikring kan du som driver privat legepraksis sikre deg mot . Nå kan selvstendig næringsdrivende - og de som er eneste ansatt i eget AS - øke. Skattefavorisert sparing til alderspensjon gjelder for næringsinntekt mellom kr 96.


Pensjon for selvstendig næringsdrivende storebrand

Knut Dyre Haug, pensjonsøkonom i Storebrand. For deg som selvstendig næringsdrivende kan innskuddsplanen fastsettes som en prosent av. Vi samarbeider med Danica Pensjon om pensjonsforsikring. Sammenligning med tjenestepensjon for selvstendig næringsdrivende. Innskuddspensjon for selvstendig næringsdrivende.


Er du selvstendig næringsdrivende ? Storebrand for å motta et uforpliktende tilbud på pensjon og forsikring. Da har du muligheten til å opprette en svært gunstig pensjonsavtale gjennom Storebrand. Forutsigbare betingelser, relevant rådgivning og hjelp til å forstå pensjon er noen av fordelene vi har . Gode pensjonsnyheter for selvstendig næringsdrivende. Grensen for hvor mye du kan spare til pensjon er økt med prosent! Yrket ditt, og bransjen du er i, kan ha stor påvirkning på hvor mye pensjon du får.


Pensjon for selvstendig næringsdrivende storebrand

Hilde Marie Saxegård Olsen Om man har vært selvstendig næringsdrivende i 16 . Bakke anbefaler ordningen for alle selvstendig næringsdrivende leger. Du får også kunnskap om frister og når du må opprette den obligatoriske varianten av tjenestepensjon. Arbeider for tiden i skoleverket og får pensjon gjennom SPK.


Blir du selvstendig næringsdrivende anbefaler jeg deg å ta en kikk her:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg