fredag 26. juli 2019

Offentlig tannlege priser

Se hva tannlegen koster der du bor. Sammenligne priser og se hvor det er billigst å få behandling. Barn får gratis offentlig tannbehandling. Hvem betaler tannlegeregningen din?


En tjeneste fra forbrukerrådet som sammenlikner priser mellom tannleger. Finn og sammenlign tannlegepriser. Alle tannleger er pålagt å legge inn priser på nettstedet.


Se hele prislisten til den valgte tannlege. For nøyaktige priser se prisplakat venterom Ved bruk av timestakst er. Offentlige tannleger er slett ikke de rimeligste. I snitt har Finnmark, Hedmark og Troms de laveste offentlige prisene på vanlige typer . Deretter betaler du prosent av prisen ut året du fyller år.


Offentlig tannlege priser

Den offentlige tannhelsetjenesten sørger for gratis tannlegebehandling ut året du fyller år. Prisene gjelder fra 01. Logg inn for å endre din eller barnet ditt sin tannlegetime. Fant du det du lette etter? Du kan spare mye penger på å bytte tannlege.


De offentlige tannklinikkene er ikke blant de billigste. BA har sammenlignet tannlegepriser. Oversikt over hvem som har rett til behandling ved de offentlige tannklinikkene. I helger og på høytidsdager ring Trøndelag tannlegevakt på tlf.


Offentlig tannlege priser

Kva kostar offentleg tannbehandling? Her finn du dei ulike prisene for alle pasientgruppene i den offentlege tannhelsetenesta. Akuttkonsultasjon, 29-, 1b.


Undersøkelse hos tannlege eller tannpleier, 66-, 1. Og når de gjør det, kan prisene ofte være høyere . Mange har krav på offentlig støtte til tannbehandling uten at de selv er klar over det. Både private og offentlige tannleger og tannlegespesialister ( reguleringstannleger) har egne priser som ligger høyere, og pasientene må betale et mellomlegg . Det er store forskjeller i pris i tannlegestolene , og ofte svært vanskelig. Dersom du kan få tannlegebehandling hos en offentlig klinikk, vil dette . Da betaler du bare av offentlige takster hos offentlige tannlege i kommunen. Dersom du går til den offentlige tannhelsetjenesten, betaler du 25.


Offentlig tannlege priser

Og trodde du det var billigst å få behandling i det offentlige ? Og trolig har nettstedet allerede ført til lavere tannlegepriser. Fylkeskommunen har ansvaret for den offentlige tannhelsetjenesten i Troms. Forbrukerrådet har sjekket prisene hos private og offentlige tannklinikker i Norge. Nå blir det lettere å sjekke og sammenlikne prisene til tannlegen.


Tannhelseloven pålegger. Barn under år har gratis tannhelsetjenester gjennom det offentlige. Med den nye offentlige portalen…. På hvakostertannlegen. Det koster å gå til tannlegen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg