fredag 13. september 2019

Ovnsbakt laks trines matblogg

Ovnsbakt laks trines matblogg

En deilig alt-i-ett form med laks , grønnsaker og saus, med granateplekjerner som et spennende innslag for både øye og gane. Marinaden setter en nydelig smak på laksen og gjorde denne retten til en skikkelig høydare. I woken kan du bruke det du har tilgjengelig av . Ovnsbakt fisk er noe av det . Legg laksen i et smurt ildfast fat. Ha på salt og pepper. Ved siden av laksen legger du de forvellede brekkbønnene, de delte tomatene og litt . En deilig lakserett, med et hint av sitron og en stekeskorpe på laksen.


Som tilbehør serveres nydelige, ovnsbakte grønnsaker - og det hele . Salmalaks når det står laks på handlelisten…. Kona hans hadde nemlig servert laks med sitronsaus fra bloggen noen dager tidligere,. SOYAMARINERT LAKS MED AGURK- OG EPLESALAT.


Trines mat innspilling av nye -filmer,. Ved å bruke Trines Matblogg , samtykker du i bruk av cookies. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen? Meld deg på listen for nyhetsbrev . En glad laks blir enda gladere om den får selskap med en deilig soyamarinade og spinatsalat.


Ovnsbakt laks trines matblogg

Er det noe jeg aldri blir lei så er det kombinasjonen laks , mango, avokado, chili og søt soyasaus. Denne retten har jeg allerede ulike varianter . I dag kan jeg friste med en enkel og velsmakende lakserett. Laksen marineres i en spicy soyasaus og serveres på en seng av stekt . Laks er populær mat for både store og små, og har her fått selskap av silkemyk pepperrotkrem og supergrønnsaken grønnkål.


Laks med pinjekjerner og wokede grønnsaker. Mål opp og bland sammen alle ingrediensene til chilisausen. Smak til slik at du får en fin balanse mellom det syrlige, sterke og søte.


Ovnsbakt laks trines matblogg

Oppi pakken hadde jeg nemlig puttet rikelig med laks , noen grønnsaker jeg vet han liker, og en real dæsj med crème fraîche, som han elsker. En herlig lakserett som passer like godt til hverdags som til fest. Ved at du steker laksen litt i pannen før du ettersteker den i ovnen, får den en . Krydre laksen med salt og stek den ca 2-minutter på hver side i en stekepanne, til den er passe stekt. Bruk gjerne først en nøytral olje og . Da har du kanskje allerede sett den nye videoen hvor jeg lager deilig laks med spicy soyasaus og godt tilbehør?


Dette er en kjapp, enkel og . Pensle laksen med olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek laksen ca 2-minutter på hver side i en grillpanne (eller stekepanne), til den . Pensle litt olivenolje på laksestykkene og krydre med litt salt. Laks og spinat er en favoritt her i huset, og når det også serveres hjemmelaget potetchips som tilbehør skraper til og med junior på fem . Laks , mango, avokado og chili er spennende og velsmakende kombinasjoner. Har du ikke prøvd det før har du virkelig en sommerlig . I dag er det soyamarinert laks som står på menyen, og den har for anledningen fått følge av hjertesalat med en smakfull eplevinaigrette.


Spinat og fetaost er en kjær og hyppig brukt kombinasjon her i huset, og sammen med laks er det en skikkelig innertier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg