mandag 23. september 2019

Trekklister fagforbundet

Trekklister fagforbundet

Jeg skal begynne å trekke deres medlemmer i lønn. Hvordan gjør jeg det ? Registrering av fagforeningskontingent. Deretter trykk på “Opplasting av trekklister” Velg arbeidsgiver . Levering av trekklister. Hver måned skal arbeidsgiver ifølge hovedavtalen trekke fagforeningskontingent og sende inn utfylte trekklister. Bedriften skal rapportere trekket regelmessig, minst en gang pr.


Trekklister fagforbundet

Trekklister , lønnsopplysninger og reiseregninger og det at man er tilknyttet. Medlemskap i et fagforbund er sensitiv opplysning ifølge den nye . FLT organiserer arbeidstakere i funksjoner der ledelse og teknisk kompetanse er sentralt for å fremme verdiskaping. FANE og arbeidet med trekklister ikke har hatt den kvaliteten som kreves. Styret besluttet derfor i . For å få en oversikt over de aktuelle utl. Fagforbundet er tilsluttet Landsorganisasjonen i Norge,.


Arbeidstakernes rett til å danne og slutte seg til et fagforbund så vel. I tillegg for de som skal behandle trekklister : 16. De sentrale organisasjoner forventer at det i bedrifter hvor to eller flere fagforbund er. Fagforeninger – Sende trekklister til fagforeninger, legge inn . Bestemmelsen i § 11-har bl.


Trekklister fagforbundet

Oppdatering og korreksjon av trekklister. Inngående, MANGLENDE TREKKLISTE JUNI, mfo Musikernes fellesorganisasjon. Når tillitsvalgte i LO eller fagforbund , samt ledere i deres underavdelinger som.


Norsk Tjenestemannslag (NTL) er et fagforbund for ansatte i staten og i virksomheter med offentlig. Avstemning offshore anlegg Klubber med medlemmer offshore/på anlegg sørger for tilgjengelig materiell og trekklister til kontaktperson avstemningen foretas . I de tilfeller hvor det skaper praktiske problemer å sende trekklister til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg