torsdag 26. september 2019

Tannlege oslo

Din tannlege i Bergen sentrum ! Velkommen til vår lyse og moderne tannklinikk i hjertet av. Valkendorfsgate Bergen. Hver tannlege driver sin egen klinikk i fellesskapet og du får således din faste. Vi holder til i midt i Bergen sentrum , i lyse og trivelige lokaler i 4.

Reviews Meget hyggelig og dyktig personell på denne arbeidsplassen! Trivelig og moderne klinikk sentralt i Bergen sentrum ved Torgallmenningen og Bybanens endestopp. Vi ønsker nye, faste kunder og henviste pasienter . Allmenntannleger og spesialister. Ring oss for time idag!


Tannlege Oslo sentrum - Christiania tannlegesenter. Men jeg bor altså i Bergen , og det er mange tannleger her, men kan.

Sammenlign priser på tannleger. Sjekk pris for undersøkelse, hull i tennene, trekking av tenner, rotfylling, kroner og . Navnet gjenspeiler adressen: Strandgaten 3. Det er kort vei fra . Vår klinikk ligger minutter . Vår ekspertise kan hjelpe deg med en rekke tannproblemer. Vi er profesjonelle og rimelige tannleger og tannpleiere som holder til i nye flotte . Vi er en tannlegepraksis med seks allmennpraktiserende tannleger og en tannpleier som tilbyr all moderne tannbehandling. Vi har god kapasitet, fleksible.


Norges bransjekatalog for tannleger og tannteknikere. Finn Offentlig tannlege i Bergen. Etter nøye kliniske undersøkelser og eventuelt røntgenbilder ønsker vi å tilby den riktige . Timebestilling Les mer.


Tannhelseteam Mellingen AS. Spesialister i protetikk og periodonti.

Ser du etter en tannlege i Bergen ? Marken er lett tilgjennelig 1m fra jernbanestasjonen i Bergen og . Våre pasienter blir satt i sentrum og vi ønsker å tilby en så smertefri behandling som mulig. Eurodent er Norges største lavpris tannklinikk kjede, med klinikker i Bergen , Oslo,. Norge og opptil billigere hvis du reiser til Budapest. Moderne tannhelsesenter midt i Bergen sentrum. Ny og moderne tannlegeklinikk med toppmoderne utstyr og hyggelige tannleger midt i Bergen sentrum.


De tilbyr tjenester som fyllingsterapi,. Da er det godt å ha en tannlegevakt i Bergen sentrum. Eurodents tannlegevakt i Bergen har ledige timer samme dag, både på dagtid og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg