tirsdag 7. juli 2015

Besøksgård bærum

Besøksgård bærum

Vestre Bjørum besøksgård i Bjørumveien på Skui i Bærum har kun søndagsåpent, fra kl. Barna kan børste og sitte på hesten, . Bergvang ligger i naturskjønne omgivelser inntil landskapsvernområde ved Semsvannet. Her er det direkte tilgang til vann, skog og mark.


Besøksgård bærum

Nedenfor finner du et utvalg av besøksgårder og . DYRESTELL OG JORDNÆRE AKTIVITETER PÅ HAUGER GÅRD. Nå starter vi påmelding til årets gårdsuker. Her får barna delta i foring og stell av dyra om . Sammen med ektemannen Sven-Erik Gullbekk (46) driver hun den største besøksgården i Asker og Bærum.


På gården kan en også treffe på . Sæteren Gård er en turistforeningshytte i Bærumsmarka, bare km gange fra Øverland Gård , Haug skole og Skytterkollen. Trilletur til Sæteren Gård i Bærum. Bjørum er en matrikkelgård i Bærum med gårdsnummer 67. Den var en fullgård som i yngre jernalder skal være bosatt fra nabogården Frogner. Ta med hele familien og opplev gårdsdyr på nært hold.


Besøksgård bærum

Morsomt for liten og stor. Priser gjelder fra 15. Dvs at grunnprisen inkluderer inntil barn. En rekke gårdsbruk rundt Oslo holder dørene åpne for familier, skoler eller barnehager. La barna bli kjent med dyrene på bondegården!


Gården er en ekte besøksgård med masse dyr, gapahuk, grill og . Juletrær dyrking og selvhogst, fjelledelgran og gran, utleie til festplass, markedsplass, utstilling, osv. Gården ligger langs den gamle Tanum kirkevei i en . Bogstad gård har aktiviteter for hele familien, kafé, butikk og . Bergvang Gård - Aktivitetsgår Asker kommune: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Bergvang Gård - Aktivitetsgård i Asker kommune , . Wøyen gård , Vøyenenga, Bærum kl. Selvplukk av frukt og bær i Bærum.


Besøksgård bærum

Epler, Plommer, BRingebær og Kirsebær. Tanum Gård , som i dag består av nordre og søndre Tanum er et vakkert. Da vil det bli et yrende liv på en flott gård eid av Bærum Kommune for . Besøksgårder og bondegårder i Oslo og Akershus.


Bærum Turlag er et lokalt turlag under DNT Oslo og Omegn. Her blir det uteovernatting på Nedre Gupu, Sæteren Gård og andre fine steder i Bærum. Ringi Gård ligger på det vakre Tanumplatået i Bærum , to mil vest for Oslo.


Sandvika og minutter fra Asker og Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg