onsdag 29. juli 2015

Krus med tekst

Koselige krus som passer din stil er perfekt på en trøtt mandagsmorgen eller en rolig søndag. Bufret Oversett denne siden Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter krus med tekst eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask . Aida, passion krus 33cl 4pk.


Kopp i keramikk med norsk tekst.

Vi har krus til hverdags, kos og kvalitetstid. Fargen inni er støvet grønn. Høyde 5cm Diameter 5cm. Minimums bestilling 6stk.


Legg til sammenligning . Drikk morgenkaffen ut av våre stilige kopper, glass og krus. Velge mellom flere typer og motiver her! Vil du designe ditt eget krus?

Ulike former og størrelser, med en. Du finner det på ting. Denne klassiske hvite koppen kan du designe med tekst , motiv eller bilde. Morsomt, rimelig og morsomt! Bilde av Bokskjøler, Jul nissemor.


Hytta kjære hytta Krus. Det er lov å kose seg Krus. Dine morsomste øyeblikk trykket på krus. Krus og servietter med tekst. En elegant start på dagen.


Stor og deilig hvit porselens-kopp fra Søgne med sort tekst. Denne er så fin sammen med vår Coaster stor. Skap begeistring med. Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst om du ønsker. Inspirert av det siste rom12 har jeg designet mine egene krus.


Jeg rotet frem alfa-stempel fra scrappesakene mine og stemplet i vei! Lag krus med bilde på hos Smartphoto.

Flere typer å velge mellom, inkludert kaffekopper og magisk krus. Gjør det mer personlig med å legge til tekst. MOSCOW MULE KRUS HAMRET KOBBER. BESTEVENN KRUS MATT ROSA 3ML.


Nettbutikk og butikk med godt utvalg av metervarer og sytilbehør. Vi forhandler symaskiner fra Janome og Baby Lock. Klær fra Gullkorn Design. Hvem setter vel ikke pris på en fin kopp eller krus fylt med god og varm drikke?


Her finner du det meste av krus og kopper, kaffekopper, tekopper og kaffeservise. De populære krusene fra Sögne Home med tekst av Trygve Skaug. Turkis krus i steingods med tekst.


Produsert på AoK, en tilrettelagt bedrift i Larvik kommune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg