torsdag 23. juli 2015

Etablererkurs hedmark

Her finner du informasjon om etablererkurs i Hedmark. For deg som vurderer å starte egen bedrift. Har du drevet ei stund og trenger påfyll? Etablererkurs i Hedmark.


Gründer og etablererkurs i Hedmark - I kategorien grunder og etablering finner du kurs for gründere og nystartede entreprenører. ETABLERERKURS I HEDMARK.

Fylkesrådet i Hedmark har besluttet å bruke millioner kroner til å videreføre tilbudet om etablererkurs fram til sommeren. Det er ikke avklart . I stedet for julekort til kommunens samarbeidspartnere, gis beløpet i år til friluftsgruppa ved Psykisk helsetjeneste. Kursene arrangeres over hele Hedmark.


Gaven vil bidra til at . Målet med etablereropplæringen er å øke antall nyetableringer i Hedmark og gi eksisterende og potensielle etablerere bedre kompetanse og . Visit Innlandet inviterer til skreddersydde kurs i historiefortelling til serveringssteder og lokalmatprodusenter i regionen . Skal du etablere eller videreutvikle bedrift? Kurset erstatter det tidligere tilbudet Nav nettbasert etablererkurs , men er tilgjengelig for alle.

Rådhuset Vingelen leverer, sammen med AB Utvikling og Duplus på Flisa, etablereropplæring over hele Hedmark. KONGSVINGER: Mandag starter et nytt etablererkurs opp i Kongsvinger, og det er. VINN etablererkurs flere steder i. I høst er det tilbud om etablererkurs i Midt- Østerdal.


Arrangører: Stor-Elvdal kommune og Hedmark Fylkeskommune. Hedmark for personer som ønsker å etablere egen bedrift. Einar Myki i Hedmark Bondelag positivt på årets jordbruksavtale. Vi kommer tilbake til dato for presentasjonsmøte vedrørende . Disse midlene avsettes til gjennomføring av etablererkurs og nettverkssamlinger.


I oppstarten til TagYourShoes var Luisa med på etablererkurs i regi av Hedmark Fylkeskommune. Både fylkeskommunen og Innovasjon Norge . Hvordan opptrer man i møte med personer med demens? Opplæringa skal bidra til å øke antall nyetableringer i Hedmark og også gi eksisterende og potensielle etablerere bedre kompetanse og nettverk. Tenker du på å starte egen bedrift? VINN har ansvar for etablererkurs i Hedmark , og de starter opp avklaringskurset skal-skal ikke i Elverum . Som kursholder i en serie av etablererkurs , er seniorrådgiver Harald.


Hedmark er det tredje største fylket i landet når det gjelder areal, og utgjør. De ansvarlige for etablereropplæringa i Hedmark er også til stede og vil fortelle om etablererkurs.

I tillegg vil lokale gründere fortelle om sine erfaringer fra å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg