onsdag 22. juli 2015

Ikea stue inspirasjon

Inspirasjon til stua. Velkommen til stuegalleriet. Her finner du ulike stuemøbler i mange forskjellige stiler og størrelser.


Klikk på bildene for mer informasjon om . VIMLE 3-seters sovesofa, med sjeselong, Dalstorp flerfarget.

Få inspirasjon til stua. Alle fortjener ei førsteklasses stue , uansett budsjett. Her ser du hvordan du lager et flerfunksjonelt rom som dekker alle behovene dine, uten at det koster skjorta. En tradisjonell spisestue eller smånissenes pakkestasjon. Ei lys spisestue å være sammen hele familien i. Liten stue , stor stue , stue for familietid eller stue for aktivitet.


Boligstyling handler nesten like mye om å rydde som å pynte. Ikea har mye fint og rimelig – men når alle handler der, kan det bli litt kjedelig.

Ikea -møblene – men så får du også en stiligere stue ! Bemz legger også ut massevis av inspirasjonbilder , så du kan boltre . Ta en titt i vår lookbook og la deg inspirere av forskjellige stuemiljøer. Sofa Company, Jotun, Ikea , Flisekompaniet, Mina Milanda, Illums Bolighus, Granit. Se hvordan du kan forvandle en koselig stue til et mystisk rom med dramatiske, iskalde detaljer. STILIG STUE : Over sofaen fra Ikea henger et flott fotografi av Ragnar Hartvig.


Gulvteppet er fra Milla Boutique, og bordet kjøpte Camilla på et . La deg inspirere av hvordan de har klart å kombinere stil og kos i disse sju. Denne stuen er innredet både elegant og avslappet på samme tid. Sofaen Söderhamn fra Ikea er fin til det klassiske Isamo Noguchi-bordet i ask. Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten. Vi elsker å bo på hoteller, og har hentet en del inspirasjon fra . STUA står nå utstilt på Youngstorget og skal inspirere folk til å. Velge riktig møbler, stue , laget i en stil vil være ikke bare et koselig.


Besøk Idébloggen for tips og inspirasjon og la livet ditt innrede stua di. IKEA , Jøril Korperud Johnsen.

Så utrolig fine og smarte løsninger, har lett lenge etter noe slikt for stue og gang . Lysegrønn skjenk med flaskegrønn sokkel i stue med parkett. Du begynner med én eller flere Ikea -stammer og kler dem deretter med fronter, sider, topper, . Tips: Hvis du ikke får. Kjøkkenet heter Sofielund og er fra Ikea. Kristin tenkte funksjon, luft og varme da hun innredet stuen. Vi har funnet sesongens fineste interiør til ba stue , soverom og kjøkken - og gir deg et innblikk i de vakreste.


Hjemme hos Annabel Rosendahl interiør inspirasjon. Den blå Ikea -posen kan brukes til å mangt, med litt kreativitet . Men det finnes også mange lekre gulvtepper som dekker en sone i rommet. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper.


I mange forskjellige former, farger og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg