mandag 20. juli 2015

Lalandia badeland

Opplev Aquadome, et tropisk badeland med vannlek i verdensklasse. Vannland med morsomme vannsklier, bølgebasseng, barneområder og . Lalandia Aquadome, et tropisk badeland for hele familien med vannsklier, bølgebasseng, barneområder og boblebad. Opplev et fantastisk badeland med vannsklier, vælvære og kos for hele familien. Her kan dere ta en pause fra hverdagen og nyte tiden sammen.


Besøk Lalandia i Billund og gi familien en deilig, minneverdig ferie.

Opplev Skandinavias største badeland og fantastiske Winter World. Velkommen til Aquadome − vores tropiske badeland fyldt med vandsjov og oplevelser i verdensklasse. Sus ned gennem de sjove vandrutsjebaner, rid på . Søger I et feriecenter med tropisk badeland - Så besøg Lalandia feriecenter i Billund eller i Rødby og få oplevelser i verdensklasse. Se aktuelle priser og tilbud.


Lalandia badeland tilbyr mer enn bare nervepirrende vannsklier og avslapning i bølgebasseng. Det er også et feriesenter med flere restauranter, . Det er som å gå inn i en Italiensk ferieby, når vi ankommer til Lalandia i Billund. Vi er mor og far og to tenåringer på år, og vi er alle fire spent .

Ta med barna på eksotisk tropeferie i Lalandia eller safari blant løver. VERDENS BESTE FERIE: Elmer (4) synes badelandet i Lalandia var så . Badeferie for hele familien, uanset årstid - i Lalandias badeland finder du underholdning og masser af. Fra Grotten på Lalandia Badeland i Billund. København ligger Danmarks største ferieby med eget tropisk badeland og 2m vannrutsjebaner, bølgebasseng og . I Lalandia Rødby spiller det liten rolle om regnet øser ned. Med et fantastisk innendørs badeland behøver du ikke ofre været en tanke!


Feriesenteret byr på . Gjenklangen av barnelatter og hvinende gledeshyl fyller det tropiske badeuniverset Aquadome i Lalandia , som blant annet huser et gedigent . Badeland Forlystelsespark Restaurant Børneaktivitet Wellness. Tropisk område med restauranter,. I den imponerende rutsjesklien Tornado, som starter . Det nye familieferiesenteret Lalandia ligner garantert ikke noe annet. Neida, det er bare innendørs- badelandet på Lalandia som ligner veldig.


Begge Lalandia -parker består af feriehuse som udlejes gennem Lalandia. Ved leje af husene får man adgang til en række faciliteter som badeland , legelan . Få en masse vandsjov i det største badeland i Skandinavien. Tag på korpstur til Lalandia.

Lalandia Billund byder jer indenfor til alle de gode faciliteter, som hele familien kan samles om. Et badeland med tropiske temperaturer er Lalandias varemerke. Vannet er grader og luften grader – hele året.


Finn hoteller nær Lalandia vannland til den beste prisen på Hotels. Bli med i vårt bonusprogram Hotels. Rewards og tjen bonusovernattinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg