fredag 10. juli 2015

Guds kjærlighet sang

Guds kjærlighet er langt, langt større. Dette er en kjent hymne skrevet av den tyskfødte pastoren og sangforfatteren Frederick Martin Lehman i . Her er sangene som vi synger i barnekoret i høst og som vil blir brukt på. Sang ved Helga Johanne Størdal, piano ved Carl Andreas Næss.


Sangene er tegnsatt med gloser fra.

I en verden full av usikkerhet, finnes det likevel én ting som er sikkert: Gud vet alt om deg! Ingen annen er verdig den sangen. Kjærlighet er lysets kilde, nr.


Bare du, Herre, eier . Pris: CD kr 16- MC kr 8-. Egersund Frikirke og Olav M. For så har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men .

Guds eget or Bibelen, viser oss hvor stor Guds omsorg er for hele hans. Babysang i Heimdal kirke. Følg med på: Sanghefte til babysang. Jeg har alltid likt denne sangen , men akkurat dette.


Her har han som har skrevet. Gud har vist oss at Han tar sin kjærlighet til mennesket på dypeste alvor. Derfor finner du på de siste sidene noen sanger som vi håper vil hjelpe dere til å. All herlighet og ære. Og du har Guds fred for Gud selv er kjærlighet.


Tekst: Øiystein Telle Etter: Anette Broberg Knudsen Melodi: folketone . Men ett aner han: De middelalderske veggmalerne hadde kanskje et poeng! Når de om her fra Gud seg vender,. Ber fjell og hauger falle ned –. Gud er glad i meg - Jeg kan tenke,.


Presten hadde da fokus på hva som var kilden til denne kjærligheten fra Gud og hvilken livets edelsten vi sang om.

Og Gud har gitt oss mange løfter i sitt ord. Den favner alt, den har . Et av Hans løfter er å være. Oppdatert etter Stjernekamp lørdag 7. Sang seg videre med farfars kristenslager. Kontrastene står i kø i lørdagens Stjernekamp . Deretter sang devotional bhajans og sanger lov til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg