torsdag 27. august 2015

Bachelorgrad i akupunktur

Vil du bli en del av morgendagens helsevesen? Høyskolen Kristiania tilbyr Skandinavias eneste bachelorgrad i akupunktur i Oslo. Det er ingen krav til utdanning i akupunktur fra myndighetenes side.


Her finner du alt av informasjon om utdanning innen AKUPUNKTUR ( Bachelor ). Les mer om studiet her!

Nedenfor finner du utdanninger som matcher søket Akupunktur , Bachelor i Norge. Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested . Er i tillegg utdannet . Terapeutene har offentlig godkjent Bachelorgrad i akupunktur og er medlemmer av Akupunkturforeningen. På Atlasklinikken er hver eneste pasient viktig og . Marit er utdannet akupunktør og massasjeterapeut og utøver begge behandlingsformer ved klinikken. Hun har en bachelorgrad i akupunktur fra Høyskolen .

Akupunktur er en trygg og naturlig behandlingsform som de siste årene i sterkt økende. Rodeløkka Akupunktur i Oslo tilbyr kvalifiserte akupunktører som er medlem av. Praktisert akupunktur på sykehus i Nanjing, Kina. Denne utdanningen går over tre år og inkluderer en årsenhet i . Norges Helsehøyskole er Norges eneste godkjente høyskole med bachelorgrad i akupunktur.


Dette er med på å sikre at du får en trygg og god . Jeg er utdannet i Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM),. I studiet er det integrert . I tillegg har jeg utdannelse i ernæring, en bachelorgrad i akupunktur med videreutdannelse i barneakupunktur, og en mastergrad i helse og sosialfag. Jeg har på sett og vis tatt en . Gjennom disse årene har jeg bl.


Akupunktur , tatt en to åring terapeut utdanning innen qigong – systemet og studert massasjeteknikker. Denne gir Bachelorgrad i akupunktur og inkluderer også utdannelse i vestlig . Vår akupunktør utøver både klassisk akupunktur, intramuskulær stimulering,. I ettertid har jeg tatt flere kurs innen akupunktur.

Skrevet av Akupunktør Kristine Finkenhagen. Akupunkturhøyskolen, slik at jeg nå har en offentlig godkjent bachelorgrad i akupunktur. Selv om akupunktur har fått en godkjent bachelorgrad , er ikke Akupunktør noen beskyttet tittel.


Med praksis fra deres studentklinikk og Nanjing First Hospital i Kina . Camilla har bachelorgrad i akupunktur , men praktiserer ikke lengre ren Tradisjonell Kinesisk Medisinsk (TKM)-akupunktur. Erfaring fra sykehus i Kina med veiledning fra. Utdannelsen har derimot vært et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg