onsdag 19. august 2015

Lite hundebitt

Fra tid til annen opplever vi i barnehagen at enkelte barn biter. Når et barn blir bitt i barnehagen må personalet vurdere bittområdet og omfanget:. Gutt ble bitt ganger i barnehagen - personalet gjorde ingenting. HARSTAD (Nordlys.no): Lørdag ble det bekreftet av leger i Harstad at et barn er bitt av flått. Bittet ble oppdaget i Blåbærdalen barnehage i . Bitt gjør ikke bare skikkelig vondt – går tennene gjennom huden, er det ikke til å. Dersom en blir bitt av hund eller katt, så kontakt lege for vurdering av såret.


Dersom tiltakskortene endres sentralt, vil alle barnehager få tilsendt nye tiltakskort. Skulegruppa i Sjøliv barnehage er bitt av utpåtur-basillen. Alle i skulegruppa har fått turlagspass og dei vaksne er utstyrt med stempel. Barna er bitt litt eldre, og fått noen nye erfaringer.


Det betyr at barnehagen skal vurdere om barnevernstjenesten bør. Enten om barnet biter en voksen, andre barn eller biter i barnehagen,. Flere barn biter, eller har blitt bitt i barnehagen eller på lekeplassen.


Det er mitt valg Pedagogisk verktøy for barnehagen. Foreldre til barn som blir bitt i barnehagen , vil ofte vite hvilket barn det er som biter. Niesen min blir to år i høst. Siden tidlig i vår har hun blitt bitt av den samme, jevnaldrende ungen ved fem ulike anledninger. Burde ikke barnehagetantene si . Biter i sinne og glede Flere foruminnlegg på DinBaby.


VG Nett) Ei ett og et halvt år gammel jente i Skåne kom hjem fra barnehagen med elleve bitt på kroppen. Bittskader forårsaket av mennesker, katter eller hunder representerer en betydelig risiko for infeksjon, og ethvert bitt bør vurderes med henblikk . Kiley Cook er en helt vanlig år gammel jente med ett stort smil og full i energi, men forrige mnd ble hun innlagt på sykehuset fordi hånden hennes var helt sort . Gutten på halvannet år hadde en tøff dag i barnehagen. De ansatte verken hørte eller så hva som skjedde.


Kommunen innrømmer rutinesvikt. Småbarnsmor Tina Høitomt fortviler over hvordan tuneflua herjer i Svinndal, og synes det er helt utrolig at problemet med tuneflua ikke tas mer . Barnehage personellet mente vi skulle ta stivkrampe om vi ikke hadde. Jeg har begynt å jobbe i barnehage (1-år).


Trenger barn som er fullvaksinert til lege. Hvis ikke, holder det . Jannica Sjödins er i sjokk etter at sønnen hennes har fått stygge bitemerker over hele ryggen i barnehagen. Ingen hjalp den lille gutten. Under et dyrebesøk i barnehagen ble en to-åring bitt av en rotte i bur.


Foreldrene klaget barnehagen i Arendal til Fylkeslegen. Det ble en dramatisk dag for barnehagebarna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg