torsdag 27. august 2015

Når blir pasientreiser utbetalt

Der blir skjemaet og eventuelle vedlegg skannet og saksbehandet. Selve utbetalingen utføres. Jeg tenker på når søknaden er innvilget, hvor lang tid tar det til pengene er på konto, noen som vet sånn ca?


Jeg kunne ikke finne ut av det . Slik søker du om å få dekket en pasientreise.

Når du reiser til eller fra behandling som dekkes av det offentlige, kan du ha rett til å få dekket reiseutgifter. Dere som har sendt inn pasientreise skjema, hvor lang tid tok det før. Sendte inn en drøss skjema idag, så regner med det blir en god sum . Nå har det blitt mye enklere å få refundert penger for pasientreiser.


Når det blir enklere, forventer de flere søknader. En av målsettingene . Du har rett til å få dekket dine utgifter når hensikten med reisen er å motta en.

Egenandelen blir trukket fra dine totale reiseutgifter, slik at du får . Pasienten har rett til å få dekket reiseutgiftene også når avstanden er under . Tilbakebetaling av feilaktig utbetaling - Pasientreiser. Hvordan skjer innkrevingen for dette kravet? Trykk på stegene for å lese mer). Frivillig innkreving. Nå kan du få igjen pengene du har krav på for pasientreiser via nett.


Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du benytter helsehjelp i et annet EØS land. Hovedregelen er at pasientreiser dekkes med en standardsats per kilometer som om. Alle krav om dekning av reiseutgifter blir registrert på pasienten.


Når du er innlogget, går du ganske enkelt til Pasientreiser og fyller ut. Pengene blir utbetalt til deg etter hvert som søknadene blir behandlet . Pasient og nødvendig ledsager har rett til dekning av nødvendige utgifter når pasienten må. Da blir det mye arbeid og mye frustrasjon som mange tenker at det ikke . Enkelte pasientreisekontor snsker at du skal ringe dit nAr du skal reise langt, selv om.

Feilen er nå rettet, slik at utbetalinger for pasientreiser gjøres fortløpende. Når henting blir endret, må dere faktisk ta en telefon til pasienten og gi beskjed! Er stønad etter § 2-utbetalt til noen som ikke hadde krav på den, kan.


Pasientar har i dag rett til å få dekt nødvendige utgifter når dei må reise i. Beløp som er mindre enn kr 10- blir i utgangspunktet ikke refundert. Når pårørende innkalles som en del av den medisinske behandlingen der .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg