mandag 17. august 2015

Nye fylker i norge 2020

Seks nye fylker ble opprettet gjennom sammenslåing av fylker fra 1. Fra og med i dag er det bare fylker i Norge. Slik ser det fylkesinndelingen ut på det nye norgeskartet. I løpet av kommunereformen er 1kommuner blitt til nye.


Regionreformen er en reform av fylkesstrukturen i Norge.

Totalt er det nå fylker. Regjeringen har bestemt seg for hva de elleve nye regionene skal hete. Her er oversikt over fylkessammenslåingene og nye fylkesnavn. Nye nettsider er lansert.


Gammelt norgeskart - Foto:Kartverket. Og når fylker slås sammen, får alle kommuner i det nye storfylket nye kommunenummer. Mange av fylkene våre slås sammen. Noen slår bare sammen navnene og blir hetende for .

Norge , slår kommunalminister Monica. Viken fylke oppsto ved sammenslåing av fylkene Buskeru Akershus og Østfol med virkning fra 1. Dette ble vedtatt av. Regionen består av tre tidligere fylker, og inne i dette nye fylket ligger Oslo. Fylket har sitt nordligste punkt. Kommune- og regionreformene tredde i kraft 1. Geonorge vert no levert i ny administrativ inndeling.


Som kjent ble det pr. Et reddit på norsk for norske redditører og norske saker. For dager siden - Det nye fylket er etablert ved sammenslåing av Akershus, Buskerud og Østfold. Vestfol slått sammen med Drammen 1. Opprettelsen av Viken er del av en. Nytt fylke, Tidligere.


Rogalan Møre og Romsdal, Nordland og. Det er Stortinget som til slutt skal vedta de nye. Den nye veien erstatter dagens tunnel som er smal, lav og ikketilfredsstiller kravene i. NORILCO har i mange distriktsavdelinger oppdeling etter fylkesgrenser.

Selv om fylker nå er slått sammen . Vinterferien er en skoleferie i februar eller mars, avhengig av hvor du bor. De siste årene har det blitt færre kommuner i Norge. Tekst: Helene Aarnes.


Fra i år er det 3kommuner. Da er 1kommuner slått sammen til nye kommuner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg