torsdag 13. august 2015

Torsk i form med tomat

Torsk i form er rask, smart og velsmakende middag som krever lite arbeid. Stykker av saftig torsk i form med deilig tomatsaus tilberedt i ovn er flott hverdagsmat. En herlig rett av ovnsbakt torskefilet i hjemmelaget frisk tomatsaus med litt hvitløk. Ovnsbakt torsk i tomatsaus.


Smak til med salt og hell over i en ildfast form. Lag torsk i form til middag!

Lettlaget oppskrift på ovnsbakt torsk med tomat , basilikum og sitron. Se serveringstips og fremgangsmåte her. Tomatsausen er smaksatt med bacon, løk, paprika, hvitløk og sitron, enkle og gode smaker . Tomat og torsk passer perfekt sammen!


Her er en enkel hverdagsrett med . Oppskrift på herlig middagsrett i form , med torskefilet, hermetiske tomater , fløte, purre og løk. Etter at formen er satt i ovnen, er det bare å koke pasta og vente på. Den perfekte løsningen når du har liten plass, lite kjøkkenutstyr, liten tid eller liten lyst til å vaske opp. Ha tomatsausen over i ei eldfast form , vend inn oliven og legg fisken i.

Torsk i tomatsaus minner om smakane i Bacalao, men er kjapp. Tidsbruk minutter. Ha blandingen i en ildfast form. Kutt torsken i porsjonsstykker og legg dem over spinaten.


Fordel tomatene rundt. Tomatsaus er minst like godt til fisk som til pasta, og torsken er i sitt ess i denne enkle, ovnsbakte familiefavoritten. Torsken flaker seg pent og tar til seg smak fra den spicy gode tomatsausen.


I sausen er det masse gode grønnsaker! At retten tar kort tid å lage er et stort pluss. Salt og pepre fisken. Kok opp tomat , purre og løk. Legg fisken i en form.


Hell over fløtesausen, stek v 2C, min. Enkel fiskegryte i tomatsaus. Søte og gode cherrytomater bakes i ovnen sammen med fersk torsk. Ha dette i en ildfast form og bak det i ovnen på 1°C i minutter. Ungene er heldigvis glad i fisk, og om jeg klarer å servere noe mer spicy enn ren torsk går det i hvert fall ned.


Sunn og deilig middag med middelhavssmak, som er superenkel å lage. Oppskrift på torsk i form med tomat og oliven.

Denne er en favoritt her i huset!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg