onsdag 26. august 2015

Sette av masker til hals

Sette av masker til hals

Raglanfellingen gjøres opp til halsen og derfra strikker man den halsen man ønsker. Sett de midterste maskene på en hjelpepinne. Du skal felle av til hals , og så må du strikke hver side for seg. Sett maskene du ikke strikker på en tråd eller tilsvarende. Hente opp masker til halskant 14.


De maskene som skal settes av hver 2. Anonymforum - Skravle. Jeg har sett for meg hvordan denne genseren skulle se ut, så når den ikke ble slik var. Du har nå masker på pinnen og skal felle av til hals. Dette gir en jevn overgang opp til halsen , og gir genseren en fin passform. Husk å sette ermene på rundpinnen rett vei: med undersiden inn mot genseren . Sett et merke rundt første og siste maske.


Pass på at raglanfellingen kommer på rettsiden. Fell ytterligere masker i. Denne videoen viser hvordan du kan strikke opp masker til halskant fra markering på bolen. I denne DROPS video viser vi hvordan man setter flere masker på en tråd samtidig. Du skal følge mønsterfilen til du når toppen, men merk at du skal sette av masker til hals et par runder etter siste “firkantbord”. Etter siste “firkantborden”, så . Ta det totale maske -antallet og del på to, sett en merke-tråd i begge.


Sette av masker til hals

Muskat) – eller til ønsket lengde opp til halsen. Det er viktig at du øker . Hvordan gjør man det? Har en kontrastfarget tråd her nå, og kommet dit hvor jeg skal strikke dem på tråden. Hovedfargen er svart . Merk at du også kan strikke båthals hvis du heller vil ha det enn rund hals. Strikk pinner glattstrikk frem og tilbake med natur og sett ytterligere 10.


På siste omgang på ermene og bolen feller jeg noen masker midt under ermene. Hva gjorde du med halsen. For å unngå trappetrinn slynges tråden rundt nabomasken, slik blir . Jeg legger da opp et passende antall masker til halsåpningen og.


Sette av masker til hals

Ofte når du feller av maskene dine kan kanten blir for stram, mens det du ønsker. La oss sette i gang, bruk et av dine pågående prosjekter og øv deg på å få en så. Sett masker i hver side på en tråd eller maskeholder.


Alle videre p begynner midt foran og det felles for v- hals.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg