fredag 19. februar 2016

Egenandel pasientreiser taxi

Satsene du får dekket ved pasientreiser , og egenandelen du selv må betale, fastsettes årlig av. Dine rettigheter ved pasientreiser. Far og datter i taxi. Du får dekket deler av dine utgifter ved behandling hos lege, på poliklinikken eller andre behandlingsinstitusjoner, men du må betale en egenandel.


En pasient som setter seg inn i en taxi for å komme seg til. For rett til syketransport kreves godkjent rtv rekvisisjon fra lege eller behandler. Egenandelen for syke transport er kr. Har du frikort (egenandelstak 1) betaler du ingen egenandel for reisen.


Maria Gjøvik Dere må gå tilbake på dekning av taxi og rettigheter til pasient taxi. Reiser under kilometer eller som ikke koster mer enn lokal . Alle reisende må betale egenandel på kr 13- pr. Nå har det blitt mye enklere å få refundert penger for pasientreiser.


Her holder det med en digital kopi av kvitteringen for betalt egenandel. Utgifter til egenandel for reise til lege tas med i beregningsgrunnlaget for å få frikort. Taxi , dagbiler, Helseekspress eller Helsebuss.


Taxiregninga dekkes av det offentlige, men Åge må likevel betale nesten 3av 3kroner i egenandel. Pasientreiser for informasjon. Telefonen besvares alle hverdager fra 08. Du må betale en egenandel for hver reise, om du ikke har frikort eller . Som regel får du dekket utgifter til din pasientreise med et fast beløp per kilometer, uansett hvilket transportmiddel du bruker.


Reiser du til og fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett til å få dekket reiseutgifter. Frikort, egenandeler og reisedekning er ordninger som bidrar til å redusere ekstrakostnadene du som følge av sykdommen . Barn under år er fritatt fra å betale egenandeler for tjenestene under egenandelstak 1. Dette gjelder blant annet lege, røntgen og pasientreiser. Stortinget fastsetter hvert år satsene for egenandeler på pasientreiser. Merkes med Taxi og selskapets logo, eller med Helse Midt-Norge RHF og selskapets . Når du har landet på Gardermoen må du ta kontakt med en taxiguide , for å være sikker på at du kan. Hvis du skal ha behandling ved Ahus må du kontakte pasientreiser for å få transport.


Jeg forstår at det kan forsvares å betale egenandel når man tar taxi , men . Dette må gjøres for at egenandelen skal bli rapportert inn riktig til HELFO. Antall passasjerer i taxi - I en samkjøring skal det være maks passasjerer i bilen. Forhøyet egenandel - forskriftsfeste praksis og forenkle.


Bruk av ambulansebåt til pasientreiser skal være rekvirert av lege og. Ved hver enkelt reise skal pasienten betale en egenandel på kr 159 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg