mandag 8. februar 2016

Eplesnegle flyter

En del av eplesnegle babyene spiser frukost. Men i motsetning til de fleste eple snegler , spiser mystiske snegler ikke planter. Mystiske snegler vil spise alger og døde eller forfallne planter. Videre spiser et eple snegle alt: matrester, alger , døde planter, . Du kan få problemer med sykdom, alger , ukrontollert sneglevekst og fiskedød. Selv om du kanskje har innvistert i en eplesnegl , så kan det komme ukontrollert . De fleste protozoer er heterotrofe og spiser bakterier, alger , protozoer.


Dyrene er eukaryote organismer som lever heterotroft og spiser andre organismer. Dette er en kjøttetende snegle som har spesialisert seg på å spise. Da hiver jeg oppi noen makroalger , venter litt til og så er det klart for sjøsnegler. Tror du PBene mine vil spise eplesneglene da?


Eplesnegler , sandsngeler og posthornsnegler formerer seg, men de er så. Antar at det generelt vil komme færre alger i akvarie mitt, nå som jeg har fått masse planter. Vann, planter og alger. Ikke sammen med kampfisken, da de vi spise opp sløret. Derfor velger vi her å omtale våre eplesnegler som Ampullariidae - som er alle.


Eplesneglen er en dekorativ fargeklatt i tillegg til at de spiser endel alger og er . RESERVERT Store, flotte eplesnegler selges 10kr stk :). Holder akvariet rent og pent. De er flotte rengjørere, og spiser gjerne agurkrestene dine om de går tom for alger , fiskebæsj og matrester.


Kan sende eller hentes på . Har en del fine eplesnegler som er til salgs. Om det er fiskemat,blader, alger eller andre fisker. Som før nevnt, spiser Pomacea diffusa kun veldig bløt, død vegetasjon, . Slørhalene spiser også opp plantene temmelig kjapt og bæsjer mye ! Leser på det akvaforumet at man bør ha eplesnegler fordi de spiser alger. Har hatt en liten algespiser i akvariet vårt, men den har avgått med døden etter ca mnd.


Anbefaler absolutt eplesnegler fremfor enhver annen renholdsarbeider. Alger er helt naturlig i akvariet og det er også de akvaristene som fremelsker. Ja , de spiser fiskefôr også, men er en sparsom med dette så er de gode algeetere. Snegler hjelper med å spise døde planterester forutsatt at man kjøper den rette sneglen, de spiser fiskematrester og hjelper med alger.


Store fisk har nemlig en tendens til å spise dem. Har fått noen rare alger trur jeg. Ramshorn, fallem- og eplesnegler lever av toppand alger som vokser på dam liner eller potter. Noen sneglearter spiser planter, så holde nøye øye hvis du . Veldig enkelt og greit så spiser man en banan (veldig sunt :-) så tørker man skallet i et.


Ellers med alger , så er de gule, store sneglene i butikkene flinke. I dyrebutikken jeg jobba i, kalte de dem for eplesnegler så det er hvertfall det navnet jeg er kjent. All maten blir spist opp før det detter på hav-bunnen. Fisker spiser plankton, og plankton spiser alger , ikke sant?


Tro om igjen, sier dansk forsker. Han har akkurat funnet en form for alger som . Det jeg så av dem spiste de alger på klippene, har ikke angrepet noen. Den ene har denne snorkelen som eplesnegler og turbosnegler har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg