onsdag 17. februar 2016

Hvordan kjøpe jordbær på sims 4

Scroll deg ned til “Eple” og velg ut . Ikon: Plantenavn: Sjeldenhet: Verdi: Spiretid: Info: Finnes hvor. Jordbær (Strawberry), Uvanlig, $8-$2 Timer, En liten, søt frukt med rødt skall dekket med frø. F2), og flytt søppelhaugen ut i hagen.


Så spenn deg fast, og gjør deg klar til å få vite hvordan du jukser i The Sims 4. Hvordan gjør man låste karriereelementer tilgjengelige for kjøp i . Mangler: jordbær ‎ Må inneholde: jordbær sims cheats 20relationship cheat codes sims cheats work sims sims console commands Folk søker også etter forum. Data, spill og teknologi Den store Sims 4-tråden! Da vokser det både jordbær og løvemunn på samme busken. Kanskje et skikkelig dumt spm, men lurer veldig på om man kan kjøpe det online og ikke trenge cd? Last ned Origin, og søk etter Sims i programmet der :).


Føler at denne pakken er som andre pakker i Sims; forenklede og. Den kan podest med å blande jordbær og tusenfryd. Midten til venstre er vekstfrukt.


Jeg vet ikke hvor man finner dem ute, jeg kjøpte mine i Granite Falls . Målet for denne utfordringen er å føde 1barn i så få generasjoner som mulig. Du kan flytte matriarken inn på hvilken tomt du vil, så lenge hun har. Høre på popmusikk og spise jordbær påvirker barnet til å bli en jente. I forhold til The Sims er Create a Sim- og kjøp -og-bygg-modusene blir . The Sims er et videospill i The Sims-serien, og ble utgitt den 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg