onsdag 24. februar 2016

Sette masker på hjelpepinne til hals

Strikkehjelp - raglansfelling mot hals innlegg 27. Min første strikkegenser- HJELP! Felling til hals , raglanfelling og feil antall masker ? Flere resultater fra forum.


Raglanfelling - TIFO - Tilknytningsforumet forum.

Du skal felle av til hals , og så må du strikke hver side for seg. Sett de midterste maskene på en hjelpepinne. Sett maskene du ikke strikker på en tråd eller tilsvarende. De maskene som skal settes av hver 2. Strikk frem og tilbake, begynn ved halsen. I denne DROPS video viser vi hvordan man setter flere masker på en tråd samtidig.


Denne videoen viser hvordan du kan strikke opp masker til halskant fra markering på bolen. Ta det totale maske -antallet og del på to, sett en merke-tråd i begge.

Trenger å se hvordan man setter over maskene på hjelpepinne til halsrigning. Legg opp 1masker på pinne 3. Sett så de midterste maskene på en hjelpepinne til hals , og strikk hver side ferdig . Dette gir en jevn overgang opp til halsen , og gir genseren en fin passform. Husk å sette ermene på rundpinnen rett vei: med undersiden inn mot genseren . Ta med maskene fra hjelpepinner og.


Sett ermene inn på for- og bakstykke =. Fell av de midterste maskene til hals og sett resten av maskene i hver side på hjelpepinner eller . Når du er ferdig med å strikke bærestykket, så sier oppskriften at du skal sette maskene til hals på en hjelpepinne , for så å sy og klippe opp . Jeg legger da opp et passende antall masker til halsåpningen og strikker. Når du feller ved hals eller arm, står det ofte beskrevet slik: Fell 1. Fell ved halsutringningen masker annenhver pinne = masker igjen til skulder. Klipp av tråden og begynn på ny ved hals. Fell maske i begynnelsen av annenhver p mot hals og forsett . I denne videoen feller vi på hver side av to masker ved hver overgang på hver andre.


Når bolen er ferdigstrikket, setter du halsmaskene på en tråd. Fortsett videre med å strikke en maske fra hver pinne sammen, løft første maske over den andre og så videre - slik du gjør når du feller.

Du trenger nå en hjelpepinne. Jeg ville lage en tube hals , og la opp 2masker løst på rundpinne nr. Sy dette til som belegg i halsen. Sett inas- kene på en tråd eller hjelpepinne.


FORSTYKKET: Del dette på midten 2. KRAGEN: Ta opp maskene i halsen. Skal jeg strikke masker vrangt også ta et kast?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg