onsdag 24. februar 2016

Kanelkake uten kefir

Kanelkake uten kefir

Oppskrifter for kanelkake uten kefir. På myTaste vil du finne oppskrifter for kanelkake uten kefir samt tusenvis av lignende oppskrifter. Kanelkake i langpanne er en saftig og myk langpannekake med. Ha kefir , natron , kanel og sukker i en stor bakebolle.


Enkel kanelkake - lett å lage og faller i smak hos de fleste. Tilsatte ca 1dl kefir i deigen, det gjorde at den holdt seg saftig i flere dager i kjøleskapet. Lag en deilig kake med kokos og kanel.


Perfekt til bursdager, dugnad eller avslutningsfester! Da blir det krydderkake . Bland først sammen kefir , sukker og natron. Kopiering av materiale fra Godt. SILJES GODE KANELKAKE ( UTEN EGG).


Kanelkake uten kefir

Fikk den av en mor i. Glasur 1g smeltet smør. Rask å lage, Stor langpanne, Uten egg. Krydderkake eller kefirkake uten egg bakt i langpanne passer godt til anledninger hvor man tar med en kake hver. Server med melis- eller sjokoladeglasur.


Kaken kan gjerne fryses, men da uten kremosttoppingen. Smøret kan du bytte ut med margarin uten salt og melk, eller dl nøytral olje. Har du glutenallergi kan du bytte ut melet med glutenfritt mel. Jeg synes den er best uten glasur, evt sikter jeg litt melis på toppen før.


Kanelkake uten kefir

Kaken: Rør kefir og sukker sammen, tilsett resten av ingrediensene og . Dessuten får du en vidunderlig kanelduft i hele hjemmet når . Dette er en kake jeg har bakt mange ganger. Den er lett å lage, saftig, akkurat passe søt og passer utmerket til en god kopp te på kvelden, eller . Saftig krydderkake med sjokoladeglasur. Sett stekeovnen på 2grader. Bland det tørre godt sammen og sikt dette rett i bakebollen. Krydderkake med eple er en lettvint langpannekake som smaker kjempegodt toppet med kanel og sukker.


En eplekake uten smak av kanel er nesten utenkelig. Kefir eller Kulturmjølk, . Ha natron i kefiren og la den ese før den helles i den tørre blandingen. Og jeg må innrømme at jeg den dag i dag fortsatt foretrekker eplekaken uten eplebitene. Jeg burde kanskje døpe om kaken til kanelkake ? Dette ser kansje ut som en kjedelig skuffekake, men den er stappfull av smak, saftig og søt. Den finnes ikke tørr slik som mange . Her kan du rendyrke sjokoladesmaken, for Browniesene er helt uten nøtter, rosiner eller annet . Dei er like gode både med og uten pålegg, …. Med Nussaras grunnrøre kan du lage kokos- og kanelkake , gulrotkake og . Min søster Torunns kefirkake.


Kanelkake uten kefir

Det røres enkelt sammen, uten å kna eller elte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg