mandag 5. mars 2018

Genser med raglanfelling voksen

Oppskriften kan lastes ned. Mykt og delikat bomullsgarn velegnet til baby, barn og voksne. Passer utmerket til. Stor rundp og strømpep . Enkel DROPS genser med raglan i ”Alpaca”.


Gratis nedlasting - voksen.

Vi har laget en gratis oppskrift til dere - på en enkel og noe oversize genser med raglanfelling ! Raglanfelling er lett. Her ser du trinn for trinn hvordan du. Det å oppdage raglanfelling var virkelig nøkkelen til genserdilla for vår del.


Det var plutselig superenkelt å lage flotte, vellykkede gensere i en . Rundp og strømpep nr 3 . Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. Tettsittende herregenser med raglanfelling og høy hals. Koble av og strikk deg en lekker genser til våren.

Fanagenser med rundfelling, strikket i Alpakka. Juliagenser til Voksen , strikket i Børstet Alpakka . Nå har du hele genseren på pinnen der du strikket bolen. Fortsett så med raglanfelling.


Dvs du feller to masker sammen på den ene siden av . Denne genseren skal ha raglanfelling. Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske. Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter . Flott og deilig genser med hullmønster i myk Alpaca.


Strikket i tynn silk mohair. Ganni inspirert Viftegenser for barn med raglanfelling. Genser med fletter og rundfelling.


DENNE Fra Rauma, lekker sak det der . Jakke med klokkemønster og raglanfelling , strikket i Tynn Merinoull. Behagelige plagg til inne og utendørs bruk for både barn og voksne. Puttygenser med rundfelling, strikket i Mini Alpakka.


Ribbestrikket genser i TYNN MERINOULL og LONDON SØ. Jeg ELSKER strikkegensere, og her har jeg samlet alle mine nye favoritter.

For meg er strikking ren meditasjon og noe jeg elsker. En liten stund på dagen hvor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg