fredag 30. mars 2018

Lage pai dagen før

Spinatpai med tomat og ost kan serveres varm eller kal som middag eller lunsj! Visp sammen egg , fløte, salt og pepper, rør inn revet gulost og hell. Da får spinatbladene en god hvitløksaroma, uten å bli bitre. I går valgte vi å lage den uten bunn ettersom vi var så seint i gang med.


Rens kyllingen slik at du sitter igjen med rent kyllingkjøtt uten skinn og ben. Pisk sammen creme fraiche, to egg og paprikapulver.

Og det blir absolutt ikke . Paien er like god slik eg har laga den her med kesam og grovt mel i. Spanakopita – gresk spinatpai. Gresskarpai uten egg. Passende til halloween.


Denne retten har 1. Sunn spinatpai med Fiberfin. Inneholder afiliatelenker. I denne paien er det verken smør, egg eller andre ingredienser som kommer fra dyr.

Bland i spinat, fetaost og hvitløk. Hell blandingen i paiskallet. Middag uten kjøtt og vegansk mat . Hvis du har dårlig tid kan du lage paien uten paibunn. Kan eg friste med middagspai idag?


Eg hadde mangel på eit par egg og derfor er eggeblandinga litt lav i paibunnen. Eller om det i det hele tatt går ann og lage pai uten egg ? Dette er en pai uten bunn, noen vil kanskje heller kalle det for en omelett, du. Rør egg og snøfrisk sammen med litt salt og pepper. Lag en pai uten bunn! Ha opp i egget og kjør på puls til du ser at deigen begynner å komme sammen.


Ser den litt tørr ut kan . For meg er den ultimate paien spinatpai med masse deilig feta. Kjevle deigen til den er passe tynn, uten at den revner. Kna ingrediensene sammen til en fast klump.


Har du lyst på noe godt til kvelds? Ja da kan jeg anbefale denne tomat-paien med næringsrik bunn bakt på urkorn, med fyll av økologiske egg , fargerike tomater, . Sunn-oppskrift-på-vegetarisk- spinatpai.

Salt, pepper, cottage cheese, egg og melk piskes sammen og helles over resten av fyllet. Her er oppskriftene på deilige sommerdrinker – med og uten alkohol. Kan man lage majones uten egg ? Takk for tipset heretter blir det “ekte” pai, har laget pai uten paiskall.


Kylling -og spinatpai. Her har du en nydelig spinatpai med masse fetaost, pakket inn i butterdeig. Trykk HER for oppskrift på Spinat og Feta Frittata uten butterdeig).


Bosnisk spinatpai med rømme og cottage cheese. Sammen med spinaten har du nå rømmen, cottage cheesen, eggene , løken og revet muskattnøtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg